avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am o intrebare legat de actiuni ,detinute de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am o intrebare legat de actiuni ,detinute de mama mea ...

Buna ziua!Am o intrebare legat de actiuni ,detinute de mama mea care a decedat acum 3 ani,eu fizic nu le gasesc dar stiu ca are la o intreprindere care functioneaza inca.Ce pot sa fac sa aflu starea lor si eventual sa intru in posesia lor ca unic mostenitor?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:22, 12 Septembrie 2022
Cu certificatul de moștenitor puteți merge la Depozitarul Central acolo teoretic exista o evidenta.Ar trebui sa cereți informații pe tel sau mail pt a afla ce acte sunt necesare și dacă va pot ajuta..
Cu certificatul de moștenitor puteți merge la Depozitarul Central acolo teoretic exista o evidenta.Ar trebui sa cereți informații pe tel sau mail pt a afla ce acte sunt necesare și dacă va pot ajuta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni la o firma - unde aflu cate anume ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o ruda care s-a stins recent, si sunt unic mostenitor. Din cate cunosc, decedatul avea un numar important de actiuni la o firma - cunosc ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar aliceee aliceee Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar, si certificat de investitor soarebv soarebv Buna ! Am si eu 2 intrebari majore, am gasit 2 Certificate de actionar, unul al sotiei si altul al soacrei (care nu mai este), la doua companii din ... (vezi toată discuția)