avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar, si certificat de investitor
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar, si certificat de investitor

Buna !

Am si eu 2 intrebari majore, am gasit 2 Certificate de actionar, unul al sotiei si altul al soacrei (care nu mai este), la doua companii din Brasov.....ce mai pot face cu ele? Daca firma mai exista, trebuie sa fi fost ceva dividende, sau unde pot afla ceva informatii???

Si a dua intrebare Tot asa am descoperit 2 certificate de investitor de la SAFI, cum pot gasii ceva informatii, sau ce pot face cu ele?

Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:19, 9 Decembrie 2009
Pentru amandoua intrebarile va sfatuiesc sa va luati informatiile din locul unde sunt centralizate toate actiunile si anume la Depozitarul central.

In privinta certificatului de actionar al raposatei soacre va trebuie un extras de cont de la Depozitarul central (pe baza certificatului de deces). In cazul in care considerati ca valoarea acestor actiuni este suficient de mare ca sa va intereseze, il puteti introduce in masa succesorala (extrasul de cont) sau daca ati facut deja succesiunea puteti merge la acelasi notar sa va faca o anexa la certificatul de mostenitor avand ca obiect tocmai valoarea acestor actiuni.

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende misha5 misha5 Buna ziua tatal meu a depus certificatul de actiuni la Conti S.A. Ploiesti .Primii doi ani i s-au trimis dividendele aferente(anii 1996,1997).Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)
Certificat actionar sif oltenia valcris valcris Buna ziua. In urma decesului unui parinte, 4 frati au mostenit un certificat de actionar la SIF Oltenia. Nu exista succesiune in urma decesului parintelui ... (vezi toată discuția)