avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Activitate armandliviu

Activitate armandliviu

Si daca liderul de sindicat nu este salarizat de sindicat? Cunosc organizatii unde acesta nu ia salariu de la sindicat.
In acest caz, cum ramane cu intrebarea mea originala?
Nu este adevarat, va rog nu mai faceti afirmatii fara a fi informat in prealabil.
Va rog sa (re)cititi atent. Legea 62 / 2011 si Codul Muncii - nu spune niciunde in aceste 2 legi fundamentale despre ceea ce spuneti dvs.
De ex. , pt. afirmatia "Nu pot exista 2 CIM pentru 2 activitati diferite, in cadrul aceleiasi firme." - vezi Codul Muncii Art. 35. - (1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Mda....nici eu nu am gasit o justificare pt. interzicere...eventual sa se evalueze conflictul de interese si de acolo sa reiasa probleme..Ca lucrator desemnat / membru SIPP reprezinta angajatorul, ca lider de sindicat reprezinta angajatii.
Nu, ati interpretat gresit. Lucratorul desemnat nu trebuie sa aiba contract cu norma intreaga, ci sa fie desemnat din randul celor cu contract cu norma intreaga (deci sa nu fie angajat cu nrma redusa).
Liderul de sindicat poate fi lucrator desemnat sau membru in SIPP? Nu cumva este un conflict de interese?
Va rog un raspuns documentat, cu trimitere la legislatie.

POPA GHEORGHE a scris:

Lucratorul desemnat cu activitati de prevenire si protectie in domeniul ssm nu este/ nu poate fi legal, conducator de loc de munca si deci nu poate efectua legal, instruirea periodica si instruirea periodica suplimentara a lucratorilor.

De ce nu poate fi? Unde este reglementata aceasta interdictie?