avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate LAM86

Activitate LAM86

Răspuns la discuția Despagubire
Am inteles.Poate intebarea mea nu a fost tocmai completa.Am dreptul sau se i-a in considerare daca as cere reevaluarea de către o persoana autorizata ( aducand eu un evaluator)
Multumesc.
Discuție Despagubire
Buna ziua.Daca se poate sa ma ajutati cu informatii.Nu am mai intampinat astfel de situatii si nu stiu cum sa procedez.
In urma cu cateva zile din nefericire "l-am inundat pe vecinul de sub apartamentul meu" .In urma incidentului s-au produs daune pentru el , eu fiind dispusa sa asigur aceste daune.Vecinul din cate am inteles are asigurare la apartament.Urmeaza zilele urmatoare sa ne intalnim cu evaluatorul pentru a se stabili suma daunelor.Intrebarea mea este : In cazul in care suma mi se pare mare pentru daunele produse, ce pot face mai departe ?
Multumesc.
Discuție Girant
Bună,
As dori sa va adresez o întrebare, dacă ma puteți ajuta v-ași fi recunoscătoare.
În urma cu câțiva ani, am făcut marea greșeală de a accepta sa fiu girant pentru o persoana care a scos un împrumut de la C.A.R după care persoana respectiva a încetat sa mai plătească respectivul împrumut. În urma celor întâmplate dosarul a fost preluat de un birou de executor judecătoresc.
In momentul de fata , sunt studenta și voi beneficia de bursa de merit. Întrebarea mea este, în momentul în care îmi voi deschide un cont bancar în care mi se v-a vira bursa , este posibil sa se pună oprire pe acea suma chiar dacă este vorba de bursa școlară?
Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mulțumesc frumos de răspuns.
Nu este cazul sa nu achit creditul.
Nu știam exact care este procedura în momentul în care se face un contract de vânzare cumpărare.
O seara placuta .

gi-jane2 a scris:

Nu se observa :)
Problema va fi daca nu va achitati creditul ca se poate ajunge la executarea casei si aia se va observa ca nu o mai aveti.

Bună seara.
Am și eu o nelămurire și dacă se poate sa ma ajutați.
În urma cu câteva luni am făcut un credit de nevoie persoane pe numele meu.Iar, acum mama mea dorește sa îmi ofere un aparatement ( prin contract de vânzare cumpărare) Întrebarea mea este în felul următor. În momentul în care se întocmesc actele notariale pentru contractul de vânzare cumpărare, este posibil sa se observe ca in prezent dețin un credit?( mentionez ca mama nu știe de acest credit).Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns.
Va mulțumesc.
Discuție Proiect gaz
Buna seara

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o informație, indrumare.

In urma cu un an am cumparat un apartament , facand modificari in aparatement a fost necesar sa schimbam proiectul de gaz ( tin sa mentionez ca fostul proprietar avuse serviciul de furnizarea a gazelor la Eon, iar eu am încheiat contract nou la Enel pt furnizarea gazelor)
In momentul de fata dupa aproximativ un an ma aflu intr'o situatie urata deoarece nu se poate finaliza proiectul de gaz , deoarece mi se spune ca nu e înregistrat contractul la distributie , la delgaz si figureaza tot vechiul proprietar. Cei de la enel imi spun ca de fapt exista contract de distributie intre enel si Od.

Va multumesc.