avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire

Buna ziua.Daca se poate sa ma ajutati cu informatii.Nu am mai intampinat astfel de situatii si nu stiu cum sa procedez.
In urma cu cateva zile din nefericire "l-am inundat pe vecinul de sub apartamentul meu" .In urma incidentului s-au produs daune pentru el , eu fiind dispusa sa asigur aceste daune.Vecinul din cate am inteles are asigurare la apartament.Urmeaza zilele urmatoare sa ne intalnim cu evaluatorul pentru a se stabili suma daunelor.Intrebarea mea este : In cazul in care suma mi se pare mare pentru daunele produse, ce pot face mai departe ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LAM86 , utilizator 16:17, 12 Iunie 2020
In principiu, nu mare lucru.
Avand asigurare, vecinul va solicita ca aceasta sa il despagubeasca urmand ca cei de la asigurari sa va ceara dvs banii.
Am inteles.Poate intebarea mea nu a fost tocmai completa.Am dreptul sau se i-a in considerare daca as cere reevaluarea de către o persoana autorizata ( aducand eu un evaluator)
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare inundatie vecini aba1011 aba1011 Buna ziua.daca i-am facut unui vecin inundatie la baie si el este asigurat pentru astfel de lucruri si solicita de la firma de asigurari despagubiri,ma ... (vezi toată discuția)
Daune inundatie apartament stefanatintea stefanatintea Buna ziua! Am inundat pe vecinul de dedesubt - niciunul dintre noi nu avem asigurare - si imi solicita daune de 100 milioane lei vechi. Mi-a spus cineva ca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat... inundatie totala apartament, despagubiri Emilia-Stoica Emilia-Stoica Acum aproximativ un an mi-a fost inundat apartamentul total in timp ce eu ma aflam in strainatate,m-am intors mai tarziu cu cateva luni cand deja multe din ... (vezi toată discuția)