Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o informație, indrumare.
In urma cu un an am cumparat un apartament , facand modificari in aparatement a fost necesar sa schimbam proiectul de gaz ( tin sa mentionez ca fostul proprietar avuse serviciul de furnizarea a gazelor la Eon, iar eu am încheiat contract nou la Enel pt furnizarea gazelor)
In momentul de fata dupa aproximativ un an ma aflu intr'o situatie urata deoarece nu se poate finaliza proiectul de gaz , deoarece mi se spune ca nu e înregistrat contractul la distributie , la delgaz si figureaza tot vechiul proprietar. Cei de la enel imi spun ca de fapt exista contract de distributie intre enel si Od.
Va trebui sa lamuriti situatia numai cu firmele implicate. Daca este nevoie puteti apela la sesizari scrise, cu nr. de inregistrare/ data prin care solicitati raspunsuri tot scrise.
Logica este anularea contractului vechi de pe numele fostului proprietar si recunoasterea contractului nou pe numele actualului proprietar. Se anexeaza documente care certifica solicitarea de anulare contract vechi/ incheiere contract nou.
Proiect de gaz
Alinalis
Buna ziua,
De curand am cumparat un apt. iar la momentul respectiv proprietarul mi-a zis ca nu are proiectul de gaz, dar ca pot cere o copie de la EON. Am ... (vezi toată discuția)