avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate Niky112

Activitate Niky112

Răspuns la discuția Drepturile tatălui
Faza e că nu vine fu lunile și ultima dată când a venit era beat, sincer, aș vrea să nu vină defel, să nu mai am legătură cu el, iar de banii lui nu am nevoie, vreau doar să stea departe de noi...
Nu pot să scot copilul de pe numele tatălui, atâta timp cât lui nu îi mai pasă de el, nici nu îl vizitează,nici nu îi dă pensie alimentată, efectiv nu îl interesează, și aș vrea să nu mai aibă drepturi. Aș putea?
Precizez că nu am fost căsătoriți.
Răspuns la discuția Custodie copil
Oricum nu îmi poate da niciun ban pentru că nu e angajat
Discuție Custodie copil
Bună. Am pus o întrebare mai demult despre faptul că stau în concubinaj cu cineva și avem o fetiță și m-a amenințat să plec de multe ori dar fără fetiță iar el bea și nu îmi dădea niciun ban. Bun, în urmă cu 4 zile a făcut aceeași chestie iar când am vrut să iau fetița nu m-a lăsat și m-a prins de gât, am avut o mică vânătaie dar a trecut iar mama are poză, i-am sunat pe ai mei și am plecat cu tot cu fetiță la casa alor mei, de atunci nu m-a dat în judecată sau la poliție ceva, nimic. Fetița e la mine iar eu nu mai vorbesc cu el, nici nu vreau banii lui, vreau doar să rămân aici și fetița la mine. Dar mi-e frică, oare mi-o poate lua? Martori îi am doar pe ai mei și din câte am înțeles trebuie să am martori înafara familiei la faza cu alcoolul, menționez că el a făcut și 3 ani de pușcărie, nu știu în ce an, am aflat asta de curând deci bănuiesc că șansele ca fetița să rămână la el sunt mici și nici custodie comună nu vreau pentru că nu vreau să îmi crească fata lângă un asemenea om, ce aș putea face? Să o las așa fără să fac nimic? Fetița oricum e la ai mei acasă.
Bună. Noi suntem în concubinaj și avem un copil împreună de 2 luni, iar când se enervează îmi spune că să plec acasă dar fără fată dar nu am plecat niciodată, a spus asta de vreo 3 ori până acum, Menționez că el bea în fiecare seară și nu îmi dă nici un ban, doar ai mei mă ajută, eu nu lucrez stau acasă iar fără ai mei nu aș avea bani, nu i-a luat nimic la fetiță de când am ieșit din spital. Iar că e alcoolic am martori o grămadă. Dacă ne-am despărți aș putea lua fetița cu mine la ai mei acasă? Am mult mai bune condițiile decât acasă la maică-sa.