avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate florinlin

Activitate florinlin

Răspuns la discuția hotarare AGA privind fuziunea
Va multumesc pentru raspuns.
Poate nu am fost destul de clar cand am formulat intrebarea. Tehnic ma interesa daca se mai poate intruni o noua AGA care sa decida renuntarea la fuziune, dupa ce actionarii care au decis retragerea din societate au formulat declaratiile de renuntare si au solicitat cumpararea actiunilor lor.
Daca da, ce se intampla cu declaratiile lor de renuntare ?
Buna ziua !
In cazul in care se hotaraste intr-o AGEA a unei societati fuziunea cu o alta societate, iar o parte din actionari voteaza impotriva si decid sa se retraga solicitand in temeiul art. 134 din Legea 31/1990 cumpararea actiunilor lor de catre societate, se poate intruni din nou o alta AGEA care sa decida renuntarea la fuziune (urmarindu-se evitarea obligativitatii cumpararii actiunilor) ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Admitere fara examen
La Baroul Sibiu au fost depuse in jur de 20 de dosare. Pe la inceputul lunii viitoare e posibil sa avem un raspuns.
si a devenit Legea nr. 81/2010
Se pare ca deputatii si-au facut treaba in cele 45 de zile de la publicarea deciziei, perioada in care trebuiau sa regIementeze vidul legislativ lasat ca urmare a neconstitutionalitatii OUG 159/2008. In concluzie odata cu promulgarea legii si publicarea ei in Monitorul Oficial se pot depune din nou cereri pentru intrarea in profesie pe baza de vechime. In cazul unui ulterior litigiu de contestare a deciziei baroului, Hotararea 717 data la cald pentru a proteja disperat examenele din februarie si sub impactul deciziei CCR nu cred ca va fi un obstacol in cazul in care va fi invocata ca temei al respingerii cererii.