avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Doinita1991

Activitate Doinita1991

Răspuns la discuția Juridic
Nu ajuta cu nimic regulile au grafic pentru ei ceea ce le spun e zero imi spun doar ka da cines ei sami spuna ca am grafic sau ce sa faca cind le spun ca deja o sa scriu plingeri pe ei

Liliana Gradinaru a scris:

Stabiliti cu sotulregulile vizitelor parintilor... Sanctiuni.
Dar asa e, nu e o problema juridica.

Răspuns la discuția Juridic
Eu sunt despartita de 2 ani si ceva deja am o alta familie ku alt barbat parintii fostului sot e problema kare am descriso mai sus ei deja nus de familie ei pentru mine sunt doar bunei la copiii din prima casatorie dar isi permit sami dicteze cum sa traiesc in actuala mea familie mentionez ka cei care se implica sunt fostii socri nu actualii socri
Discuție Juridic
Buna ziua spunetimi va rog ce pot face in cazul cind fostii socri permanent au pretentii la mine permanent incearca sami controleze orice fac akasa la mine ba ca nam una ba ca nam de exemplu daka nam ceva in casa trebuie sa cumpar ka lor nu le place sau nu sami spuna ei ca aici trebuie sa fac asa ca dincolo altceva sa fac cum pot odata si pentru totdeauna sai pun la punct copiii is ingrijiti au ce minca au cu ce se imbraca cu ce se incalta si se anina de orice daca vede ca nu poate avea pretentii la educatia si intretinerea lor toata problema ca plateste baiatul lor alimente
Discuție Acte romanesti
Buna ziua pot sa aflu raspuns la intrebarea ku privire la am doi copiii minori si doresc sami fac acte romanesti mie si copiiilor dar nu am acordul tatalui copiilor ce pot face in acest caz pentru ca cu rudele din partea lui inclusiv si el nu ne aflam in relatii bune
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Noi iarna asta neam mutat la casa noastra si inca merge reparatiepe afara si mai sunt lukruri kare din iarna au ramas asa kum erau pamintul care sa scos materialele care au ramas ar putea fi o problema pentru mine cind vine asistentul social cu politistul de sector la control si in general cum trebuie sa fie mai bine pentru mine in caz de acest control ca sa nam probleme
Multumesc eu am fost la executor dar nu mia spus nimic sa scriu doar ia sunat lyi ca trebuie sa achite pe 3 luni pensie alimentara iar parintii lui sau dus si au pus doar pe o luna si cam atit ce pot face in asa caz ca daca am fost ei deja au inceput sa ma ameninte ca imi iau fetele ca ei scriu plingere ca vin cu asistentul social ei cred ca daca ei imi spun ceva eu imediat trebuie sa fac incearca sami dicteze ce sa fac eu
Multumesc
Multumesc el lucreaza peste hotare

Unde pot face aceste plingeri penale pentru ca la executor ma duc si spun dar mai mult numi spune nimic pot sa scriu ceva sau nu doar imi spune ca o sa aiba in vedere
Ce pot face daca fostul sot nu achita pensie alimentara regulat poate sa achite dupa 2-3 luni daca ii spun eu si atunci cu greu le pune am apelat la executorul care e dosarul si mi s-a spus ca pot sami schimb si dosarul ca nimeni nul va obliga sa plateasca lunar nici macar nu stiu este o data limita pina cind trebuie sa intirzie fostul sot cu neachitarea
Răspuns la discuția Divort si credit
Da va fi proces de divort si partaj intro judecata ca ea a fost la un avocat si ea ia spus lui ka in judecata poate sa imparta creditul si sal puna pe el sa plateasca cheltuielele la judecata