avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte romanesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte romanesti

Buna ziua pot sa aflu raspuns la intrebarea ku privire la am doi copiii minori si doresc sami fac acte romanesti mie si copiiilor dar nu am acordul tatalui copiilor ce pot face in acest caz pentru ca cu rudele din partea lui inclusiv si el nu ne aflam in relatii bune

Alte discuții în legătură

Aoptie copil minor de catre sot cetatean strain al parintelui firesc ogharbi ogharbi Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema, si nu stiu incotro sa o apuc. Sunt vaduva, si am doi copii minori rezultati din aceasta casatorie. M-am ... (vezi toată discuția)
Am declarație acord de la tatăl copiilor valabilă până în 2021 pentru a ieși cu ei din țară. mai am nevoie de acordul lui pentru a-i lua cu mine, să locuim împreună cu noul meu soț? Elena717 Elena717 Buna ziua, Sunt divortata si eu si fostul sot avem 2 copii, un copil nascut in timpul casatoriei, celalat nascut dupa pronuntarea divortului. Un copil are 12 ... (vezi toată discuția)
Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)