avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate P.Ana24

Activitate P.Ana24

Mulțumesc frumos,astăzi am fost ptr.a depune dosarul ptr stimulent si mi s a comunicat că nu voi primi stimulent ptr.luna tatălui, chiar dacă am dus documente care justifică ca este pensionar
Adică nu va primi stimulentul cu o lună mai puțin?
Buna ziua,vă rog să mi spuneți ce se întâmplă în cazul în care tatăl este pensionar,pot beneficia ptr.luna lui de stimulent de inserție?
Mulțumesc frumos.
Dacă solicit incetarea raporturilor de munca conf.art.55 lit.b,poate sa mi elibereze decizia de încetare contract de muncă,această fiindu mi necesară la dosarul ptr.stimulent?
Exista un timp maxim de eliberare,de exemplu, dacă luni o trimit pe adresa de mail a firmei de contabilitate,eu dorind ca tot luni să reușesc încheierea unui nou contract la o altă societate comerciala,sau voi fi in imposibilitate de a încheia acest contract?
Mulțumesc frumos pentru tot suportul acordat!
Administratorul a dispus falimentul/dizolvarea firmei in momentul cand am dorit să mă întorc la servici,motivand ca nu are de unde să mă plătească și firma nu mai produce profit,nu poate fi considerat un abuz in aceasta situatie?
Dacă în fericitul caz până la sfârșitul anului reusesc sa mi găsesc un nou loc de muncă,angajatorul poate să mi accepte demisia dacă i o prezint sau nu am acest drept,tin sa precizez ca,copilul implineste varsta de 2 ani pe data 02/03/2020
Buna ziua,în prezent ma aflu in ccc si am trimis o cerere către dl.administrator în care solicită încetarea deciziei de suspendare si reluarea activității în baza aceluiași contract.Am aflat ca firma a fost preluată de către un alt administrator care potrivit spuselor dlui.acesta nu știa de existența mea,însă mi a spus clar,verbal ca nu mi poate elibera nici o cerere si va dispune insolventa/falimentul firmei si trimiterea mea in șomaj.Mai pot face ceva in acest sens,adică dacă merg luni la ITM si le expun problema si totodata las si o reclamație scrisă în acest sens?
Răspuns la discuția Partaj succesoral
Cum se stabilesc cotele ce le revin moștenitorilor, moștenirea a aparținut bunicii din partea mamei,la această moștenire poate participa si tatăl meu în calitate de soț supravietuitor?

Da,bunicul a murit înaintea unchiului meu,noi eram foarte mici cand el s a stins din viață si practic nu ne mai aducem aminte absolut nimic in cel privește pe bunic,nici macar cum era acesta.

raluk0207 a scris:

Inaintea bunicii.
Dar cand a murit bunicul, traia?

Unchiul a decedat cu mult timp înaintea bunicii,iar în tot acești anii care s au scurs ei nu au spus absolut nimic,nu au ridicat nici o pretentie nici macar acum 15 ani cand mama s a stins din viață au venit sa Vb.cu mine,ne am trezit acționari în judecată și obligati sa facem acest partaj succesoral.

raluk0207 a scris:

Articolul scris de dvs se refera la posibilitatea anularii certificatului de mostenitor.
Dar motivul anularii care a fost?
Ati mentionat mai sus ca in certificatul de mostenitor, bunica a renuntat si a ramas mama unica mostenitoare.
Cumva deduc ca unchiul nu a fost declarat. S-a "uitat" existenta lui si de fapt asta a fost motivul anularii.
Verisorii dvs au dreptul la jumatate.
Vina apartine exclusiv parintilor dvs care de 28 de ani au stat in casa cu bunicii si au avut tot timpul din lume sa-si faca acte, cat bunicii erau in viata. Faptul ca au locuit acolo, legal, nu ii indreptateste la mai mult.
Iar pentru investitii, au doar un drept de creanta.