Art.119 din legea nr.36/1995,s au folosit de acest articol si s au adresat justiției pentru anularea lui,au câștigat si ulterior s a emis un titlu de proprietate datând din anul 1995,în care este cuprinsă întreaga masa succesorala,această masa succesorala nu era cuprinsă si in acel certificat de mostenitor.Povestea este foarte incalcita,practic,partea de moștenire care a aparținut bunicii,moștenire dată de catre bunicii aceștia(strabunici mei),a fost dată mamei mele transmisă prin viu grai,acest lucru nu se poate proba în instanță în acest moment,însă părinții mei sunt cei care au întreținut pămînturile si gospodăria acesteia din anul 1991 până în prezent.Acesti verisori au venit sa si ceară jumătate din tot ce a aparținut bunicilor după mai bine de 27ani.Mai există câștig de cauză în acest caz?Am vrut să i despagubim,însă ei doresc jumătate din tot ce a aparținut bunicilor
raluk0207 a scris:
P.Ana24 a scris:
Buna ziua,si va multumesc ptr.raspun,in completarea celor expuse mai sus mai vin cu aceasta precizare,exista un certificat de mostenitor emis pe numele mamei mele în anul 1990,de catre bunicul meu,bunica fiind renuntator expres,acest certificat a fost atac în instanță și declarat nul,ulterior s a emis un titlu de proprietate în anul 1995,însă bunica era decedate din anul 1991,se mai poate face ceva în această situație?
Care a fost motivul anularii?