avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate S.daniel

Activitate S.daniel

Buna la toată lumea,am și o problema cu un angajat,mai exact dețin o firma de taxi și acesta mi’a lovit mașina,totul sa petrecut din cauza acestuia,sa înțeles cu cel pe care la lovit ca ca achita mașina avariata din bani lui și pe a mea la fel,problema este in felul următor,mașina având ca avarii,bara fata crăpată și sărită din suporti,urechile la faruri rupte și un pic capota îndoită,eu i-am spus sa’mi facă mașina cum a fost,mai exact sa cumpere faruri sh și bara pe fata tot sh,iar capota ma gândesc ca o va face tinichigiu la care va fii Dusa mașina,acuma angajatul meu sa răzgândit total,și imi spune ca bara pe fata a fost chinuita și ca o va face tot cu chit,și la faruri imi va lipi urechile de la ele și vor fii Ok,cum pot sa procedez?sa imi pună piesele neavariate pe mașina mai exact sh....
Ma ajuta cu ceva dacă polițista care mi-a făcut actele și care mi-a luat permisul a greșit data când sa întâmplat evenimentul?evenimentul sa întâmplat in data de 02.02.2019 și ia mi-a trecut 04.02.2019

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

În schimb, procurorul vă poate aplica o amendă administrativă dacă apreciază că fapta prezintă un grad de pericol social redus.

Procurorul nu mai poate aplica in prezent amenda administrativa, acest lucru era posibil in conditiile fostului cod penal.

Nu as putea scapă de toată povestea asta cu o amenda penală sau teoretic vorbind pentru ce am pățit eu,pot sa merg in audiență la procuror sa vad dacă cumva poate sa imi dea amenda penală?si când aflu care procuror se ocupa de cazul meu?multumesc
Bun,dar procurorul de ce sa fiu condamnat?doar pentru atâta?doar nu e crima,și pe deasupra țiganul e un sarlatan....eu am fost de buna credință și i-am dat bani și a fost de acord,logic nu?nu am șanse sa se claseseze dosarul?
Am înțeles,dar dacă ii povestesc la procuror cu amănunt ce sa întâmplat,cam la fel ce am scris aici(doar ca aici a fost pe scurt)ce pedeapsa poate să-mi dea?in plus azi am aflat ca țiganul a mai făcut o faza asemănătoare cu un conducator auto?multumesc
Buna,am o nelămurire și as dori sa știu cum se poate rezolva cazul acesta,sa încep cu începutul,eu sunt șofer de taxi,ma parcăm cu mașina de taxi in stația de taxiuri,când am dat cu spatele(mașina având senzori de parcare și camera masalier)m-am asigurat sa efectuez manevra in oglinzi etc am mers 5-10cm MAX și am auzit o bubuitura mica,m-am dat jos repede din mașina și am văzut in spatele Masinei un om pe jos,l-am ridicat mi-a spus ca îl doare piciorul...l-am întrebat ce facem cum facem?daca vrea sa chem poliția,el mi-a cerut 1000 de lei,eu i-am spus ca nu am doar 100lei ,el a spus ca nu-i animal și ca ii trebe măcar 500lei,eu i-am spus ca pot săi ofer 400lei,el a fost de acord și am fost și eu,ca sa nu ma complic sa chem poliția etc....după 5 zile a mers la spital sa declare ca îl doare umărul.Pe loc mi-a fost luat permisul pentru vătămare corporală și fuga de la locul accidentului.tiganul a primit de la medicul legist 21 de zile de îngrijire medicală,el și-a retras plângerea penală de la poliție dar dorește săi dau asigurarea mașini,el apelând la ceva firma de recuperări bani prin asigurări.eu ce pot sa fac să-mi recuperez permisul inapoi deoarece aceasta este meseria mea prin care imi câștig ,,pâinea”.Am fost să-mi depun cerere sa mi se dea dovada la procuror sa pot conduce,dar mi-a fost refuzata,va rog să-mi Spune-ți cum sa fac și ce sa fac,V-am spus povestea pe scurt ,va rog sa ma ajutati