avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate angel popa

Activitate angel popa

Va multumesc! Din pacate nu avem asociatie ,vecinii de la et inferior sunt "noi " in tragedia aceasta,(teapa), cele doua apartamente spera sa evadeze cat de curand ( au renuntat),am ramas doar eu ,
Buna seara ! Vecinul de la et 4 si-a "amenajat" un asa zis acoperit doar pe aria lui de locuit. De cativa ani tot zugravim si renovam ceea ce distruge acest acoperis, Prost conceput sau intentionat construit de asa maniera s-a reusit sa ne aduca la disperare .Eu locuiesc la et 3,ploua prin tavan,iar peretii exteriori au explodat efectiv de atata ploaie si zapada care s-a infiltrat. A ajuns apa si la etajul 2 ,iar la parter toata apa patrunde in apartament. Refuza orice comunicare si mai mult refuza sa repare ceea ce este prost construit si provoaca aceste orori.La sesizarea adresata Primariei raspunsul a fost rapid si foarte categoric:Nu are autorizatie de constructie. Acest lucru se stia de la inceputul constructiei acum 12 ani,timpul a deteriorat portiuni din acoperis care au creat aceste dezastre in casele noastre! Nu am fost afectati la inceput de acest acoperis dar acum e ceea ce a ajuns o grozavie si ne afecteaza sanatatea,(egrasie ,mucegai ,aspect si daune materiale ),creaza spatiu de nelocuit in proprietatea celor de la etajele inferioare.Va rog sa -mi spuneti ce pot sa fac,intrucat venitul meu nu mai imi permite sa arunc vara banii pe ceva ce distruge ploaia in primele zile ! Sunt disperat si m-am imbolnavit psihic ,eu sunt cel mai afectat.