Buna seara am comis o problema in Anglia si mi sa dat 3 luni închisoare .K sa nu fac închisoare am venit in România dar vreau sa ma întorc in Anglia k acolo am toată familia . Credeți k daca ma căsătoresc si îmi schimb adresa nume tot ma mai poate găsi ?
A deranjat vecini noaptea a avut si martori si la mai găsit cu prima abatere tot beat la volan neavând permis.A încercat sa Sp k nu era el k de fapt era prietenul lui a fost audiat si prietenul lui .Dar ce nu am înțeles eu Dc îl mai cheamă iar pe 29 Martie .Tocmai un polițist englez ia Sp k 95/100 nu are șanse de scăpare si k o săi dea 3 luni inchisoare sau exista alta posibilitate sa facă munca in folosul comunități .Dar a Sp cel mai bine ar fi sa pleci in România spre binele tău si ca No sa aibă nici o probl doar in Anglia nu o sa mai intre nici o data.Dumneavoastra ce părere aveți ?Ast Răsp va mulțumesc si îmi cer Scz de deranj dar nu știu ce sa fac sunt disperata
Ia spus sa vina iar pe 29 Martie dar cineva ia spus sa plece acasă k nu e nici o șansa s-ar putea săi dea sa facă in folosul comunității dar translatorul ia spus sa plece k s-ar putea să-l închidă dumneavoastră ce părere aveți va mulțumesc