avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna

Buna seara am comis o problema in Anglia si mi sa dat 3 luni închisoare .K sa nu fac închisoare am venit in România dar vreau sa ma întorc in Anglia k acolo am toată familia . Credeți k daca ma căsătoresc si îmi schimb adresa nume tot ma mai poate găsi ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:56, 25 Martie 2019
Buna seara,
GARANTAT DA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare bleanda01 bleanda01 Buna ziua, doresc sa primesc informatii despre o problema mai delicata.Cu greu m-am mobilizat sa contactez pe cineva in legatura cu situatia mea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am divortat la sfarsitul lui martie 2020. am ramas ... Balint Constantina Balint Constantina Buna seara! Am divortat la sfarsitul lui martie 2020. Am ramas cu numele de familie al sotului. As vrea sa revin la numele de fata. Va rog sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)