rodica1985 a scris:
Decat sa ti-l schimbi mai bine te faci ca nu ai si dai acolo de permis,insa ti-as recomanda sa te predai si sa termini cu problemele,eu sunt in aceeasi situatie,am fost condamnat pt furt calificat in 2008.suntem in 2014,si luna trecuta m-am trezit ca ma cauta politia cu mandat european,deci dupa 6 ani de la condamnare,si dupa 9 ani de la comiterea faptei.si eu am o familie,un copil,dar m-am hiotarat sa ma predau,nu poti sta asa o viata....in plus,orice act emis duce la intreruperea prescrierii si acordarea unui nou termen,adica fapta ta se prescrie in 9 ani,daca la 8 ani ei iti vor emite mandat european,tre sa mai stai inca 9 ani ca sa se prescrie,asa ca fara sa vreau sa te influentez,stai d vb cu ai tai,mergi in tara si rezolva-ti problemele,eu am sa plec la jumatea lunii si nu ma gandesc decat cum va fi cand voi termina
Iti recomand sa iti angajezi un avocat care sa iti preia cazul si sa il studieze sa vada daca exista vreo parghie sa scapi mai ieftin,eu asa am facut,si crede-ma,intr-o zi,cand iti e lumea mai draga iti vor bate la usa,nu trimit ei din romania,doar introduc numele tau in baza de date europeana,si daca esti angajat cu acte te vor gasi cei din anglia si te vor extrada...
Nu imi vne sa cred, ceea ce citesc.As dorii tare mult sa inteleg sau sa imi explice si mie cineva, care sunt criteriile de a emite un mandat european, conditii si motive, sau ceva de genul, il dau ei asa cand vor, sau cum se procedeaza?
Trebuie sa ai mare curaj, sa te intorci dupa atata timp si sa lasi familia in spate, probabil asa este mia bine, dar crezi ca puscaria din romania reabiliteaza?Eu nu cred...
Plus, nu se mai adauga ceva la pedeapsa pentru neprezentare?!Off....uite, pentru niste greseli din tinerete, trebuie sa platesti cu varf si indesat.Daca eram un criminal sau un violator sau ce stiu eu ce alta natie de nenorocit, mai spuneam, dar am prejudiciu 0, ma caiesc pentru fapta mea si o regret, as vrea doar sa traiesc linistit aici unde sunt chiar daca nu as mai putea sa ma intorc vreodata acasa...dar ma descurajez pe zi ce trece.
Iti urez mult noroc si sanatate cat cuprinde in ceea ce vrei sa faci, am luat si o sa iau in considerare tot ceea ce ai spus si am sa ma gandesc pe viitor.Cu toate ca nu te cunosc, iti tin pumnii si ma rog sa iti iasa totul bine, asa cum iti doresti!Mult respect!!!