Buna ziua, doresc sa primesc informatii despre o problema mai delicata.Cu greu m-am mobilizat sa contactez pe cineva in legatura cu situatia mea.
Am fost condamnat in 2010 la 4 ani cu executare, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata.Pe scurt, era vorba despre afacerea aceea asemanatoare cu caritas, se nume "Delfin International", poate a-ti auzit de ea.Un amic, care deja era intrat in firma respectiva, mi-a propus si mie sa ma alatur, dar ca sa intru, aveam nevoie de 2290 de euro, suma care nu reuseam sa o acopar, asa ca mi-a propus sa imi faca acte pe firma lui, cum ca am lucrat 1 an de zile si sunt in regula cu totul, pentru a face un credit de 3000 de euro la BCR.
Actele le-a facut o alta persoana.Stiam ca ceva nu este in regula, dar avand incredere in el, ca fraierul...stiind ca are firma am spus ca totul o sa fie bine.
Am mers cu actele respective la banca, pe care eu bineinteles, am semnat, pentru a face o aplicatie pentru imprumut.Am fost refuzat, dosarul s-a pastrat la ei si am fost trimis in judecata, am fost am vorbit si cu procurorul in cauza, mi-am cerut scuze(bineinteles au fost de prisos) si a spus ca totul o sa fie bine.Si a fost, sunt singurul inculpat, care sa ales si cu o condamnare pe cap.
Din 2010 sunt plecat din tara, la sfatuirea avocatei si a familiei mele, acum recunosc, regret amarnic, ami bine stateam si imi ispaseam pedeapsa deoarece stau mereu cu frica si imi tresare inima la orice pas, de teama de a nu fii prins si trimis inapoi in tara dupa atata timp.De cand am plecat am stat in Italia, am muncit in toate domeniile, dar cel mai persistent si ma reprezinta este cel de barman.Acum am reusit de m-am stabilit in Anglia, mi-am luat inima in dinti, am deschis un cont bancar pe numele meu mi-am facut medic de familie si inclusiv numar de asigurare ca sa pot platii taxe si sa ma simt si eu un om normal, sa nu mai stau in anonimat.
Recent am primit o oferta de a lucra sofer pe autobuzele de aici, o oferta mai buna si mai frumoasa nici ca se putea, dar trebuie sa imi schimb permisul de conducere romanesc in cel englezesc.Intrebarea mea pentru dumneavoastra este: -Ce anume se poate intampla in momentul in care permisul romanesc ajunge la inspectoratul de politie din romania, care la eliberat si ma si cauta in acelasi timp pentru a ma trage la raspundere?Este posibil sa trimita pe cineva dupa mine?Vreau sa imi schimib permisul de conducere neaparat, dar acest gand ca intr-o zi ma voi trezii cu politia romana la usa ma inspaimanta, deoarece aici am reusit de am creat ceva, sunt un om bun, nu am facut niciodata rau la nimeni, iar cred ca inchisoarea nu m-ar ajuta la nimic, am cunoscut o fata minunata aici, suntem de 1 an de zile impreuna, vreau sa o iau de sotie si sa avem copii impreuna si un viitor frumos.Va intreb, daca imi puteti raspunde, sa imi schimb permisul de conducere, sau nu?In aprilie se fac 4 ani de la condamnare, mai dureaza mult prescrierea condamnarii?
Va multumesc anticipat si va rog frumos sa imi dati un sfat, cat de mic este el.O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns:
Maria_1980 , utilizator
01:11, 20 August 2014