avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate fi închis in Anglia pentru alcool la volan?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate fi închis in Anglia pentru alcool la volan?

Buna seara poate fi închis in Anglia daca la prins de doua ori beat si fără permis ?va mulțumesc ast Răsp e ff urgent
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:36, 26 Februarie 2019
Desigur
Ia spus sa vina iar pe 29 Martie dar cineva ia spus sa plece acasă k nu e nici o șansa s-ar putea săi dea sa facă in folosul comunității dar translatorul ia spus sa plece k s-ar putea să-l închidă dumneavoastră ce părere aveți va mulțumesc
Este posibil sa il aresteze.
Sa vorbeasca cu un avocat englez.
Dacă îl condamnă cu executare oricum va face închisoare chiar daca fuge ba chiar ii poate aplica o pedeapsa mai mare decât în cazul în care nu s-ar sustrage.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
A deranjat vecini noaptea a avut si martori si la mai găsit cu prima abatere tot beat la volan neavând permis.A încercat sa Sp k nu era el k de fapt era prietenul lui a fost audiat si prietenul lui .Dar ce nu am înțeles eu Dc îl mai cheamă iar pe 29 Martie .Tocmai un polițist englez ia Sp k 95/100 nu are șanse de scăpare si k o săi dea 3 luni inchisoare sau exista alta posibilitate sa facă munca in folosul comunități .Dar a Sp cel mai bine ar fi sa pleci in România spre binele tău si ca No sa aibă nici o probl doar in Anglia nu o sa mai intre nici o data.Dumneavoastra ce părere aveți ?Ast Răsp va mulțumesc si îmi cer Scz de deranj dar nu știu ce sa fac sunt disperata
Sa consulte un avocat englez pentru a afla pedeapsa deoarece în funcție de pedeapsă depind mai multe lucruri.Probabil ca nu o sa il coste mai mult de 80 de lire sterline consultatia.
Libertatea este mai importanta.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj viorel00 viorel00 Buna seara ma numesc Turcan Viorel si am o prietena in Anglia ce sta in concubinaj de aprox 6 ani si au o fetita de 5 ani, iar ea nu mai vrea sa stea cu el, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Nu se mai poate intoarce in uk? ContSters307953 ContSters307953 buna ziua .. prietena mea a fost arestata in anglia... si a fost condamnata cu 12 saptamani dintre care.. 4 saptamani i sau taiat pentru ca a recunoscut ... (vezi toată discuția)