avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu se mai poate intoarce in UK?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu se mai poate intoarce in UK?

buna ziua .. prietena mea a fost arestata in anglia... si a fost condamnata cu 12 saptamani dintre care.. 4 saptamani i sau taiat pentru ca a recunoscut fapta care a facuto.. si a ramas la 8 saptamani dintre care a facut doar 4 adica.. pedeapsa pe jumate .. ea in romania in tara noastra este majora ca are 18 ani impliniti dar la ei era majora.. cand sa eliberat de la inchisoare dupa ce sia executat pedeapsa ia dat de semnat sa mearga saptamana de saptamana .. la semnat. timp de 3 luni.. a fost la semnat 1 luna.. si dupaia a fost nevoita sa plece de acolo .. pentru ca nu mai avea cu ce sa intretina.. a plecat de acolo cu foaie de drum de la consulatul londrei pentru ca buletinul ei era la politie si nu a anuntat acolo.. ca pleaca pentru ca nu o lasau sa plece si ia spus ca daca pleaca osa ii faca amndat de arestare.. mandatul ala de arestare este valabil doar la ei? adica.. ea acum daca pleaca in austria la esirea din romania are vro problema cu mandatul ala? va rog frumos dati un raspuns ca este foarte speriata.

Alte discuții în legătură

Furt în germania Vralexandra Vralexandra Buna ziua! Vin cu aceasta intrebare datorita faptului ca nu cunosc legile Germaniei . Si m-am gandit ca aici imi puteti spune mai multe păreri importante. Sa ... (vezi toată discuția)
Execut o pedeapsă penală și nu înțeleg de ce: e eroare judiciară sau viciu de procedură? bms8197 bms8197 Am fost arestat pe data de 16 noiembrie 2011 in vederea extradarii in SUA. Am petrecut 21 de zile pe arestul central ulterior fiind pus in libertate sub ... (vezi toată discuția)
Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)