avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt în Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt în Germania

Buna ziua! Vin cu aceasta intrebare datorita faptului ca nu cunosc legile Germaniei . Si m-am gandit ca aici imi puteti spune mai multe păreri importante. Sa povestesc pe scurt . In urma cu un an de zile , o ruda apropiata a facut parte dintr-un grup format din 4 persoane si a furat dintr-un magazin diferite bunuri. Acum o luna de zile el a fost chemat la politie , pe numele lui venise un mandat european . Suma estimată este undeva la 40.000€ . Este la prima abatere . In urma cu o saptamana a fost trimis in Germania. Acum , vin si am rugămintea daca puteti sa imi spuneti ce pedeapsa poate primi , cat de mult conteaza faptul ca facea parte din aceasta “banda” pentru ca am inteles ca asa se considera si cam cat timp va dura pana isi va primi pedeapsa .
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Vralexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Turcanu90 , utilizator 21:22, 25 Ianuarie 2021
BUNA ZIUA IN ANU 2014 AM FACUT PARTE DIN GRUP DE 4 PERSOANE FURAM DIN LOCUINTE. AM STRINS BANI BUNI DIN FURTURI ACUM IMI MANINC MINUTELE. CE PROST AM FOST. AM PLECAT IN TARA IN ROMANIA IN ANU 2014 . MAM CASATORIT. PRIETENII MEI SAU DUS IN DECURS DE 1 LUNA INAPOI EU AM RAMAS IN TARA SI LA INTRARE IN GERMANIA AU FOST ARESTATI. NUMAI STIU NIMIC DE EI AM.PERDUT LEGATURA COMPLETA. EU AM.PLECAT IN ANGLIA AM CIRCULAT FRANTA.. AM EVITAT GERMANIA. APROPO PARINTI MEI LOCUESC IN GERMANIA POLITIA IN FIECARE SAPTAMINA VENEAU II DERANJAU INTREBAU UNDE SUNT. PARINTI SPUNEAU CA SUNT IN TARA. IN ANUL 2016 SAU LINISTIT NUI MAI DERANJAU. MANDAT DE AREST EUROPEAN NU AM C MA AFLU LA MOMENT IN AUSTRIA. SI NU MA DERANJEAZA NIMENI.. SPUNETI VA ROG CARE CUNOASTETI PROCEDURA DACA PLEC ACUM IN GERMANIA AU TRECUT DEJA 7 ANI POT SA FIU ARESTAT..??
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
Turcanu90, utilizator

Turcanu90 a scris:

BUNA ZIUA IN ANU 2014 AM FACUT PARTE DIN GRUP DE 4 PERSOANE FURAM DIN LOCUINTE. AM STRINS BANI BUNI DIN FURTURI ACUM IMI MANINC MINUTELE. CE PROST AM FOST. AM PLECAT IN TARA IN ROMANIA IN ANU 2014 . MAM CASATORIT. PRIETENII MEI SAU DUS IN DECURS DE 1 LUNA INAPOI EU AM RAMAS IN TARA SI LA INTRARE IN GERMANIA AU FOST ARESTATI. NUMAI STIU NIMIC DE EI AM.PERDUT LEGATURA COMPLETA. EU AM.PLECAT IN ANGLIA AM CIRCULAT FRANTA.. AM EVITAT GERMANIA. APROPO PARINTI MEI LOCUESC IN GERMANIA POLITIA IN FIECARE SAPTAMINA VENEAU II DERANJAU INTREBAU UNDE SUNT. PARINTI SPUNEAU CA SUNT IN TARA. IN ANUL 2016 SAU LINISTIT NUI MAI DERANJAU. MANDAT DE AREST EUROPEAN NU AM C MA AFLU LA MOMENT IN AUSTRIA. SI NU MA DERANJEAZA NIMENI.. SPUNETI VA ROG CARE CUNOASTETI PROCEDURA DACA PLEC ACUM IN GERMANIA AU TRECUT DEJA 7 ANI POT SA FIU ARESTAT..?? VREAU SA PLEC IN GERMANIA POATE SA UITAT DE FAPTELE MELE.. MENTIONEZ AM SAVIRSIT FURTURI DESTUL DE GRAVE.. DAR MANDAT DE AREST EUROPEAN NU MIA VENIT. DAR AM CIRCULAT EUROPA IN LUNG SI IN LAT.. ULTIMA DATA AU VENIT POLITIA IN CIVIL LA 1 RUDA MAI INDEPARTATA TOT CU ACEIAS FAMILIE CA IN PASAPORT LA MINE SI AM INTREBAT UNDE SUNT EU... EXPLICATIMI VA ROG POATE ESTE UN AVOCAT AICI SIMI DA 1 RASPUNS. VA ROG DIN SUFLET

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european de arestare în timpul termenului de supraveghere parwous parwous Buna seara si ma scuzati daca nu am ales categoria corecta din forum. In luna iulie 2014, am fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european ortega ortega prietenul meu este arestat in belgia pentru furt in timpul anchetei a fost instiintat ca si in italia a comis furturi el stie ca in italia este suspect de ... (vezi toată discuția)
Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)