avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mandat european de arestare în timpul termenului de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mandat european de arestare în timpul termenului de supraveghere

Buna seara si ma scuzati daca nu am ales categoria corecta din forum. In luna iulie 2014, am fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere sub influenta alcoolului la care s-a amanat aplicarea pedepsei cu un termen de supraveghere de 2 ani. In luna februarie 2015 o alta instanta mi-a sporit pedeapsa cu inchisoarea la 1 an si 4 luni ( ramanand in vigoare acelasi termen de supraveghere dat de prima instanta ) pentru o alta infractiune savarsita in luna decembrie 2013 si anume trecerea frontierei avand permisul de conducere suspendat. Nu am finalizat termenul de supraveghere deoarece in luna mai 2015 am fost arestat in baza unui mandat de arestare european emis la data de 13.04.2015. La ce ma pot astepta ? Se tine cont de perioada de detentie care a fost mai mare decat pedeapsa din Romania ,chiar daca s-a executat in alta tara ( Germania ) ? Sper ca am fost destul de explicit si sper sa nu fiu judecat chiar daca am comis mai multe ilegalitati :). Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cat timp am cazier? danielpopescu12121991 danielpopescu12121991 Buna ziua, in decembrie 2015 am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului, pana in decembrie 2017, moment dupa care ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis marinelp marinelp buna ziua ! la mine e putin mai complicat, am doua dosare penale; 1 am condus sub influenta bauturilor alcoolice antre timp dosarul era la parchet deci nu eram ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pbuzdugan pbuzdugan Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)