In urma cu o luna am incheiat un contract de leasing cu firma MOGO IFN. Inca de la semnarea contractului am cerut sa-mi fie eliberata o imputernicire pentru a putea pleca din tara, in Republica Moldova, pentru ca aveam de rezolvat ceva probleme personale. M-au tot amanat si de aceea am cerut in scris sa-mi fie eliberata aceasta imputernicire cerand chiar si numar de inregistrare. Au refuzat telefonic sa-mi inregistreze cererea trimisa pe e-mail-ul lor, ba mai mult m-au conditionat sa platesc 1-2 rate si apoi o sa primesc si imputernicirea pentru o luna. In contract este stipulat faptul ca ei nu au voie sa-mi ingradeasca folosinta bunului achizitionat prin leasing, atit timp cat nu am nici o datorie fata de ei. Am sesizat si ANPC insa dupa 20 de zile nu am primit nici un raspuns, mai am de asteptat inca vreo 25 de zile conform legii. As dori sa ii actionez in judecata si sa cer daune. Ce ma sfatuiti?
Vreau sa dau pe cineva in judecata pentru a cere daune morale. Stiu doar cum il cheama si unde lucreaza. Cum pot afla un CNP sau o adresa de domiciliu pentru a putea formula cererea de chemare in judecata ?