avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot da pe cineva in judecata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot da pe cineva in judecata?

Vreau sa dau pe cineva in judecata pentru a cere daune morale. Stiu doar cum il cheama si unde lucreaza. Cum pot afla un CNP sau o adresa de domiciliu pentru a putea formula cererea de chemare in judecata ?
Cel mai recent răspuns: dcnet.vn , utilizator 12:43, 23 Aprilie 2019
Il puteti cita la locul de munca.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o întrebare: sunt nevoit să chem în judecată, ... Ioan Victor Ioan Victor Bună ziua! Am o întrebare: sunt nevoit să chem în judecată, o persoană fizică, despre care ştiu numai: numele, prenumele şi nu sunt sigur dacă ... (vezi toată discuția)
Pot chema in judecata cu rezerva de a cere daunele pe cale separata? eusaisapte eusaisapte Am observat cazuri in care s-au formulat chemari in judecata in care daunele materiale, sau morale dupa caz, s-au cerut cu rezerva de a le cere pe cale ... (vezi toată discuția)
Cerere de preschimbare termen de judecata ContSters73633 ContSters73633 Buna ziua, In luna noiembrie 2012, am dat firma in judecata pentru conflict de munca, deoarece au emis o decizie pe care nu am semnat-o si au atatat-o celor ... (vezi toată discuția)