avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am o întrebare: sunt nevoit să chem în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am o întrebare: sunt nevoit să chem în judecată, ...

Bună ziua!
Am o întrebare: sunt nevoit să chem în judecată, o persoană fizică, despre care ştiu numai: numele, prenumele şi nu sunt sigur dacă lucrează sau nu, la un anume angajator din Bucureşti.

Vreau să ştiu - în vederea citării legale, a acestei persoane fizice, T.T., - dacă, adresez o cerere către I.T.M.B., în care să solicit certificarea faptului că, persoana T.T., lucrează la angajatorul I.I. şi de la ce dată lucrează, - mi se va putea răspunde la această întrebare ?

Mulţumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 5 Septembrie 2021
Vă sfătuiesc să formulați cererea de chemare în judecată, cu solicitarea citării pârâtului la locul de muncă pe care îl știți, iar apoi să faceți imediat o solicitare la Evidența Persoanei, prin care să cereți informații despre domiciliul pârâtului. Răspunsul nu îl veți primi dvs ci va fi transmis direct la dosar.
Vă mulţumesc. Cunosc procedura legală, dar întrebarea este alta. Referitoare la I.T.M.B. Pe această procedură voiam detalii.
Persoana are acelaşi nume şi prenume cu încă alte 7 persoane. Deci, nu am cum să obţin relaţii de la Evidenţa Computerizată a Persoanelor, dacă nu furnizez eu, date clare, care să-l individualizeze pe pârât. De aici ideea mea, cu I.T.M.B.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
Ioan Victor, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă dă nimeni informații dacă nu vă dovediți interesul. Puteți încerca și la ITM, dar autoritatea care oferă informații despre persoane este Evidența Persoanelor teritorială. Chiar dacă există și alte persoane cu același nume, cu minime informații despre persoana căutată (de ex: unde s-a născut, unde a locuit la un moment dat, unde a fost angajat la un moment dat, dacă este/a fost sau nu căsătorit, cum îi cheamă pe părinți etc), puteți obține de la Evidența Persoanei informațiile care vă interesează, iar interesul îl dovediți cu existența dosarului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM-ul nu va oferi informatii despre locul de munca al acelei persoane ... insa , instanta de judecata poate solicita de la ITM astfel de informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata csabled csabled Cererea de chemare in judecata trebuie sa cuprinde in mod obligatriu datele de idetificare a paratului? Nu stiu nici domocoliul nici alte date ale paratului ... (vezi toată discuția)
Lamurire solutie proces pe legea 10 AdrianaBal AdrianaBal 1.Proces cu Primaria pe Legea 10 (despagubiri) 2.Solutia pe scurt :\" în vederea citării intervenienţilor cu cererea de chemare în judecată\" Ce ... (vezi toată discuția)