avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate Cris-tinaaa

Activitate Cris-tinaaa

Va mulțumesc frumos pentru lamuriri!

gi-jane2 a scris:

nu trebuie sa aveti bonuri, se va face expertiza si plusul de valoare intre cum era si cum e acuma, se va imparti la 2, cam asa va faceti socoteala pt ce suma aveti de cerut. investitia se dovedeste si cu martori, nu numai cu inscrisuri.
Divortati intai si apoi va ridicati cu pretentii.

Casa a fost construita la rosu pana la căsătorie. După casatorie, am locuit cateva luni la parintii mei, pana am finisat interiorul, cu bani de la nunta + salarii lunare. Cheltuielile casei le-am platit eu mereu de pe card, doar atat pot dovedi, plus in 4 ani de casnicie, am investit impreuna in tot ce avem in curte: solar, beci, betoane, poiata, pasari, etc. Bonuri nu am ca sa justific. Asta înseamnă ca pot recupera nimic?
Sotul m-a agresat fizic si verbal, am plecat cu copilul la parintii mei, nu înainte de a face la politie si o plângere.
Cum ar trebui sa procedez pe mai departe?
Va multumesc!
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: in cazul unui divort, daca este trecut doar soțul pe contractul casei si data intocmirii contractului este anterioara căsătoriei, se va face partaj, sau i se cuvine totul sotului?
Si in cazul in care este la mijloc si un copil? Cum se procedeaza?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Sarcina in ccc1
Buna seara!
Eu doresc sa raman din nou însărcinată cand împlinește bebe 1 an, dar avand in vedere ca un copil nu vine programat, vreau sa stiu cum sa procedez daca trebuie sa incep serviciul si eu am cateva luni de sarcina. Sa zicem vreo 3-4. Se poate lua medical pana nasc?
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil ?

Discuție Sarcina in ccc1
Buna seara!

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Momentan ma aflu in ccc. Ar trebui sa imi reiau activitatea in luna mai 2020. In cazul in care raman din nou insarcinata si ar trebui sa nasc peste cateva luni față de data la care ar trebui sa incep serviciul, cum as putea sa procedez ca sa nu mai reiau activitatea pentru cateva luni? As dori sa raman acasa cu bebe1. As putea sa iau medical daca sunt in ccc si contractul de munca ramane suspendat? Cand ar trebui sa anunt la serviciu a doua sarcina? Ar fi un pericol pentru următoarea indemnizație?

Va rog mult sa ma indrumati!
Multumesc!