avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sarcina in ccc1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sarcina in ccc1

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Momentan ma aflu in ccc. Ar trebui sa imi reiau activitatea in luna mai 2020. In cazul in care raman din nou insarcinata si ar trebui sa nasc peste cateva luni față de data la care ar trebui sa incep serviciul, cum as putea sa procedez ca sa nu mai reiau activitatea pentru cateva luni? As dori sa raman acasa cu bebe1. As putea sa iau medical daca sunt in ccc si contractul de munca ramane suspendat? Cand ar trebui sa anunt la serviciu a doua sarcina? Ar fi un pericol pentru următoarea indemnizație?

Va rog mult sa ma indrumati!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cris-tinaaa , utilizator 00:13, 28 Februarie 2019
Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil ?
Buna seara!
Eu doresc sa raman din nou însărcinată cand împlinește bebe 1 an, dar avand in vedere ca un copil nu vine programat, vreau sa stiu cum sa procedez daca trebuie sa incep serviciul si eu am cateva luni de sarcina. Sa zicem vreo 3-4. Se poate lua medical pana nasc?
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie bebe2 Alissia.rox Alissia.rox Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. In 20.06.2016 am nascut bebe1. M’am incadrat ca aveam lucrat mai bine de 12 ... (vezi toată discuția)