multumesc pt raspunsuri. de infiiintat firma ma fdescurc eu :) ideea era daca am domiciliul in Bucuresti (implicit firma inregistrata aici) dar activitatea sa fie prestata in alt judet, se poate?
Va multumesc pt raspunsuri.
M-am gandit si eu la montarea unei centrale proprii, din pacate aceasta nu va rezolva problema, caci am caldura. Ma deranjeaza doar zgomotul tevilor care trec prin apartament si nici o izolare fonica dubla cu vata minerala nu a putut decat sa atenueze putin bubuiala :(
Buna ziua. De 3 ani de cand s-au montat repartitoarele, o teava din dormitor (nelegata la calorifer) bubuie infernal pe timpul noptii. Firma de repartitoare, in cardasie cu administratorul si presedintele blocului (o adunatura de mosi comunisti) a spus clar ca nu se va face echilibrarea termica a blocului fiindca ar costa 150 mil lei vechi si ca nu-i intereseaza ca eu nu pot dormi in propria casa si ca nimeni n-are chef sa dea bani pe asa ceva. OPC ma trimite la primarie, primaria la OPC.
Va rog din suflet, ajutati-ma cu un sfat, e inuman ce se intampla!
Multumesc mult!
P.S> Mentionez ca stau la et 9 si la mine se aud cel mai tare acele zgomotote fiindca teava se subtiaza si trece in baie prin perete (nu se continua spre et 10)