avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme teava de incalzire a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme teava de incalzire a blocului

Buna ziua. De 3 ani de cand s-au montat repartitoarele, o teava din dormitor (nelegata la calorifer) bubuie infernal pe timpul noptii. Firma de repartitoare, in cardasie cu administratorul si presedintele blocului (o adunatura de mosi comunisti) a spus clar ca nu se va face echilibrarea termica a blocului fiindca ar costa 150 mil lei vechi si ca nu-i intereseaza ca eu nu pot dormi in propria casa si ca nimeni n-are chef sa dea bani pe asa ceva. OPC ma trimite la primarie, primaria la OPC.
Va rog din suflet, ajutati-ma cu un sfat, e inuman ce se intampla!
Multumesc mult!
P.S> Mentionez ca stau la et 9 si la mine se aud cel mai tare acele zgomotote fiindca teava se subtiaza si trece in baie prin perete (nu se continua spre et 10)
Cel mai recent răspuns: Andreea2008 , utilizator 11:23, 30 Martie 2008
Cand situatia e aiurea autoritatile incep birocratia.
Eu cred ca ar trebui sa actionati in instanta asociatia sau firma care se face vinovata de situatia creata.
E rau ca presedintele asociatiei si adm sunt batrani si au timp sa se judece cu dvs.
Poate chiar le place asa ceva.
In orasul in care locuiti puteti gasi un avocat care sa se ocupe de aceasta problema.Daca il platiti nu sunteti obligata sa veniti la termenele de judecata decat daca va anunta avocatul.

avocat Claudiu Lascoschi
Faceti cerere la asociatie si solicitati numar de inregistrare pe copie. Cereti primariei sa-i ridice atestatul administratorului pentru ca nu e in stare sa asigure buna functionare a condominiului. Daca nu se poate rezolva, renuntati la incalzirea centralizata si montati centrala murala.
Va multumesc pt raspunsuri.
M-am gandit si eu la montarea unei centrale proprii, din pacate aceasta nu va rezolva problema, caci am caldura. Ma deranjeaza doar zgomotul tevilor care trec prin apartament si nici o izolare fonica dubla cu vata minerala nu a putut decat sa atenueze putin bubuiala :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asoc de proprietari - judecata ? Ovidiu-O Ovidiu-O Desi am introdus in cutiile postale din scara blocului, extras din legi, precum toata lumea trebuie sa-si plateasca cheltuielile comune, vis-a-vis de consumul ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc 2010 si apartamente cu centrale termice si tevi comune izolate dalias dalias Am o mare dilema legata de interpretare. Eu am inteles ca daca ai centrala termica si tevile de caldura verticale trec prin apartamentul tau platesti agentul ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)