avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela19747

Activitate Daniela19747

Nu îmi aduc aminte dacă prima data ne-a dat vreun Nr de înregistrare..eram foarte "pierdută" din cauza diagnosticului cu cancer al mamei.Acum da mi-au dat un Nr de înregistrare însă nu am primit încă duplicatul...cred că ideea de-a merge la posta sa intreb daca a fost trimis ceva pe numele meu este foarte buna.
Mulțumesc ptr sugestie.Am totuși vagă impresie că ceva este în neregulă .Fostul administrator a fost dat afara,era și pedofil și furase și o suma mare de bani.Nimanui nu i s-au restituit nimic înapoi cu toate că erau multe persoane care se lamentau de plăți prea mari.Acum este o inginera președinta asociației.Nu știu ce pregătire are în domeniul administrativ,dar...mana in mana cu colega ei sigur fac ceva.Una din ele și-a cumpărat garsoniera in blocul in care locuim, mașină... Ceva e putred sigur.Mereu plătim ptr reparatii care nu se fac.Mereu e cearta la asociație..
Precum scrisesem ceva timp un urma ,într-adevăr pe data de 5 martie am depus cererea ptr solicitarea unui duplicat ..până în ziua de azi nu am primit nici un răspuns...de cate ori am întrebat mi s-a spus că îmi va veni prin posta duplicatul... azi suntem în 18 aprilie..
Va mulțumesc!
Voi merge luni cu cererea și voi vedea cum decurg lucrurile.Oricum eu cu președinta administrației am vorbit.
Eu totuși nu înțeleg de ce s-ar opune sa rezolve aceasta problema...atata timp cat exista o cerere,a fost aprobată... Poate noi am greșit să nu ne uitam la fișier însă cu problemele de sănătate era ultima preocupare..și în tot amalgamul asta de probleme am fost tot timpul la zi cu toate plățile..
Buna seara!
As avea și eu nevoie de un sfat.
Mama mea bolnava cu cancer in 2017 a trebuit să plece din țară pentru tratamente in străinătate.Am făcut cerere pentru a o scade de la întreținere pe o perioadă nedeterminată la Asociația de locatari , rămânând doar sora mea in evidenta și a fost aprobată.Nu ne-au dat nici un duplicat ci doar ne-au arătat cererea semnată de administrator.
Uitandu-ma in urma la plățile făcute am constatat că mama nu a fost scoasă și că în toată perioada sora mea a plătit pentru două persoane.M-am dus să întreb de ce.. noua administratoare a spus că este imposibil ..uitandu-se in dosare a găsit cererea noastră,care era și aprobată și a spus că vor verifica și ne vor anunța.Timpul a trecut,noi cu mama in faza terminala de boală nu ne-am mai gândit la asta.In seara asta insa am intrat iar la Asociație și am întrebat...d-na respectiva mi-a spus că nu există nici o cerere.Am rugat-o să deschidă dosarul însă a refuzat..sub pretext că atunci când mă voi calmă o va face.Am tăcut...ea nimic...am plecat și imediat am făcut o cerere ptr a cere un duplicat .Nu am apucat să îl duc deoarece închisese deja.
As dori totuși un sfat..ce ar trebui să fac in aceasta situație?
Va mulțumim anticipat!
O primăvară liniștită tuturor.

Ps.am dovezile călătoriei mamei dus-intors.
Buna seara!
As avea și eu nevoie de un sfat.
Mama mea bolnava cu cancer in 2017 a trebuit să plece din țară pentru tratamente in străinătate.Am făcut cerere pentru a o scade de la întreținere pe o perioadă nedeterminată la Asociația de locatari , rămânând doar sora mea in evidenta și a fost aprobată.Nu ne-au dat nici un duplicat ci doar ne-au arătat cererea semnată de administrator.
Uitandu-ma in urma la plățile făcute am constatat că mama nu a fost scoasă și că în toată perioada sora mea a plătit pentru două persoane.M-am dus să întreb de ce.. noua administratoare a spus că este imposibil ..uitandu-se in dosare a găsit cererea noastră,care era și aprobată și a spus că vor verifica și ne vor anunța.Timpul a trecut,noi cu mama in faza terminala de boală nu ne-am mai gândit la asta.In seara asta insa am intrat iar la Asociație și am întrebat...d-na respectiva mi-a spus că nu există nici o cerere.Am rugat-o să deschidă dosarul însă a refuzat..sub pretext că atunci când mă voi calmă o va face.Am tăcut...ea nimic...am plecat și imediat am făcut o cerere ptr a cere un duplicat .Nu am apucat să îl duc deoarece închisese deja.
As dori totuși un sfat..ce ar trebui să fac in aceasta situație?
Va mulțumim anticipat!
O primăvară liniștită tuturor.

Ps.am dovezile călătoriei mamei dus-intors.