avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate danuta33

Activitate danuta33

Bună ziua!Permis suspendat pentru 90 de zile(alcoolemie 0.35 în aerul expirat).Am susținut examenul (admis).Trebuie sa fac cerere pt a nu se mai adauga cele 30 de zile (90+30),sau pot merge cu dovada după ce se împlinesc cele 90 de zile ,sa imi ridic permisul?
Dacă a semnat procesul verbal mai poate depune plângere
Da ,este pentru 90 zile(acum amm citit procesul verbal),erau 120 cu cele 30 de zile dacă nu susține examenul. Se mai poate reduce din suspendare,dacă face plângere contravențională și susține examenul adică sa rămână cu 60 de zile de suspendare?

latka a scris:

Poate face plângere contravențională in 15 zile de la data intocmirii procesului verbal.Totusi, cred ca nu a săvârșit o singură contravenție, pentru alcoolemie de nivelul ăsta se dau doar 90 de zile suspendare permis.

Bună ziua!Am o cunoștință care a fost prins cu o alcoolemie de 0.35 în aerul expirat.I s-a reținut permisul pt 120 de zile plus amenda 1500.Poate face contestație pentru reducerea pedepsei?
Casa era mostenire a socrului.Are act de mostenitor.Dupa moartea tatalui socrului a avut loc succesiunea.Socrul a mostenit 3/4 ,iar maicasa 1/4.Fratele nu a mostenit nimic din casa deoarece a vrut bani. .Socrul si fratele său sunt frati de mama.Acum dupa moartea socrului mai vor si ei ceva unu ca e mama,altul ca de doar sunt frati.
Bună seara!Socrul a mostenit o casa de la tatal sau. In urma cu cateva zile acesta a decedat. Urmează să facem succesiunea acesta avand in viata fratele,mama, sotia si fica .Fratele si mama sa au zis ca isi vor partea din succesiune.Cum se face "imparteala" in cazul acesta?
Aiurea imi parea si mie.Ba chiar ma gandeam cu sotul sa facem act vanzare cumparare la copil
Cineva zicea ca intra la mostenire si mama cu fratii sotului.
Sotul a mostenit casa dupa moartea tatalui.Avem impreuna un copil,dupa decesul sotului in afara de copil cine mai pote beneficia de mostenire(sotul mai are un frate de mama).
Răspuns la discuția iesirea din indiviziune
Va multumesc!