avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul a mostenit casa dupa moartea tatalui. Avem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul a mostenit casa dupa moartea tatalui. Avem impreuna un copil,dupa ...

Sotul a mostenit casa dupa moartea tatalui.Avem impreuna un copil,dupa decesul sotului in afara de copil cine mai pote beneficia de mostenire(sotul mai are un frate de mama).
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:19, 5 Ianuarie 2023
Partea soțului va reveni dvs, în calitate de soție supraviețuitoare (1/4) si copilului (3/4).
Cineva zicea ca intra la mostenire si mama cu fratii sotului.
" cineva" vorbeste aiurea. Ar fi întrat si mama si fratii, doar daca defunctul nu ar fi avut copii.
Aiurea imi parea si mie.Ba chiar ma gandeam cu sotul sa facem act vanzare cumparare la copil
Da, dar asta dacă nu ati fi avut copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia are dreptul la mostenire? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire: in cazul in care mostenitorii sunt sotia( d-na A) si copiii decedatului( B si C) pentru toate bunurile realizate si obtinute ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune mass mass Buna ziua, sunt interesat de dezbaterea unei succecsiunii dar mai intai as vrea sa stiu daca am pentru ce, sa nu fac cheltuieli inutile. Mama s-a recasatorit ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor Ghinda02 Ghinda02 Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)