Buna ziua, baiatul nostru trece prin urmatoarea situatie. In 2015 a fost prins cu alcoolemie mare, a primit suspendare pe trei luni dar din diverse motive a omis ca dupa trei luni sa mai faca ceva. In 2016 a cerut un nou permis pe care l-a primit. Ulterior a plecat sa munceasca in strainatate. In 2018 a primit la adresa fostei prietene, unde avea buletinul, dar el nu a stiut acest lucru. La inceputul acestui an a revenit in tara si a fost oprit pentru depasire linie continua. Atunci a aflat de situatia ca permisul nu e valabil din 2018. Ce trebuie sa faca? Multumim
Va multumesc tuturor. Am facut plangere la uniunea judeteana a executorilor si evident ca l-au acoperit si am facut plangere la uniunea nationala dar inca nu am primit raspuns si sincer nu am mari sperante.
Ce sa fac- sa-l chem in instanta fiindca comportamentul acestui individ asta cere. In oras are renumele ca e mana in mana cu samsarii de imobile de la executari si tergiverseaza executarea pana apare oportunitate pentru acestia.
Multumesc dar din pacate in teorie suna bine iar practic nu stiu ce se poate face - legile romanesti favorizeaza astfel de manevre dubioase - eu banuiesc ca e mana debitorului care si pe parcursul procesului a incercat tot felul de tertipuri.
Dar chiar nu poate fi tras la raspundere acest executor pentru tergiversarea/neorganizarea licitatiei?
Privitor la evaluator - acesta a supraevaluat imobilul aproape dubland suprafata si trecand-o cu etaj chiar daca fisa cadstrala arata ca nu e asa.Unde si cum poate fi reclamat evaluatorul?
Va rog sfatuiti-ma in urmatoarea problema: am castgat un proces si am ajuns sa la executarea silita - la prima licitatie nu s-a prezentat nimeni iar la a doua s-au inscris 2 licitatori dar in ziua respectiva executorul sub pretextul ca eu ca si creditor nu am platit in intregime onorariul, am paltit totusi suma ceruta la momentul cand a preluat dosarul , nu a mai tinut licitatia chiar daca i-am propus sa o achit pe loc.
Ulterior i-am cerut scris sa reia procedurile de licitatie dar refuza si nu am primit nimic oficial privitor la motivele pentru care refuza.
O alta nemultumire e ca evaluatorul la care m-a trimis executorul si pe care l-am platit a facut o supra evaluare evidenta a imobilului si terenului !!!