avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate Michel TARLOWSKI

Activitate Michel TARLOWSKI

Răspuns la discuția hotarari aga
Si acuma
Daca Textul publicat in mO nu este la fel ca textul din AG semnat si stampilat
sunt diferite
care textul este valibil : AGA sau MO
In mod normal Adunarea generală este organul de deliberare şi decizie
Si MO copieze AG
insemne ca existe o problema cu MO
si mai ales cine a dat textul, mu ?
Discuție Notificare
Am avut un CIM pe perioada nedeterminata cu perioda de proba 3 luni.
Inceputul a fost pregatire pentru acest loc de munca
Perioda de proba fiind 90 zile luc.,pregatirea a ajuns la notificare (art 31) din partea lor fara motive, aveam numai de semnat notificare fara conostinta de cauze
Persoana care facea pregatirea nu a facut o pregatire structurata, cu cerinte, adica nu ai beneficiat de suport de pregatire pe suport de hartie/material de prezentare, iar ulterior exista test fara constinte de rezultat si de eroare jusitificativ barem de cunostinte asimilat comparativ cu grila de punctaj si explicative-ajustari aferent unui training asimilitativ de cunostinte
practic neexstind o evaluare formala de asimilare cunostinte practice. la un formator autorizat.Cum se face verificare de capacitate daca este formator sau nu care sa ateste asimilarea unor serviicii de formare autorizate la proiectul aprobat de angajator-societatea Telus.

Motifivare nu aveam drept la notificare in lipsa unor copiii pe care le-am solicitat in urma evaluarii dupa perioada de proba si nu le-am obtinut desi am cerut semnatura de la persoana responsabila de training, care n-a venit dupa 10 mn. si a semnat, fara a avea aprobarea responsabil-director resurse umane.Intrebare : este normal asta ?
Responsabilitatea apartine titularului de contract la angajare care nu este trainer -ul,
Care este calitatea de a rezilia un contract de munca ori printr-o notificare in lipsa reprezentativitatii managerului de training pe cale legala?