avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaFatol

Activitate AndreeaFatol

Buna ziua. Referitor la una din condițiile de calcul a pensiei este daca ai studii universitare sa fi fost facute la zi. Aici este si intrebarea mea: eu am studii universitare la fara frecventa 5 ani, cu diploma de licență, si nu mi s-a luat in considerare la calculul pensiei. Daca ma poate ajuta cineva , unde scrie in legea pensiilor faptul ca se iau in considerare doar studiile universitare la zi.
Dacă a intrat în procedura de insolventa, trebuie sa se înscrie la masa credala cu creanta pe care o are sotul dumneavoastră.

iulia2015 a scris:

Multumesc pentru raspuns.Sotul a inteles ca firma este in insolventa,si nu stie daca isi mai recuperează banutii.Au trecut cele 10 zile pentru a contesta hotarea.O sa depunem inscrisuri la firma sa vedem ce putem face.

După comunicarea hotărârii definitive, daca una din părți nu a contestat hotărârea și trece termenul, puteți merge cu hotărârea la executor și sa o puneți în executare, astfel se încuviințează executarea silită și li se popresc conturile daca nu achita debitul.
Vecinul meu vinde la negru pepeni. Nu are societate comercială și nici nu este autorizat ca persoana fizică. Ce sesizări pot face și cui ma adresez?