Buna ziua. Referitor la una din condițiile de calcul a pensiei este daca ai studii universitare sa fi fost facute la zi. Aici este si intrebarea mea: eu am studii universitare la fara frecventa 5 ani, cu diploma de licență, si nu mi s-a luat in considerare la calculul pensiei. Daca ma poate ajuta cineva , unde scrie in legea pensiilor faptul ca se iau in considerare doar studiile universitare la zi.
Dacă a intrat în procedura de insolventa, trebuie sa se înscrie la masa credala cu creanta pe care o are sotul dumneavoastră.
iulia2015 a scris:
Multumesc pentru raspuns.Sotul a inteles ca firma este in insolventa,si nu stie daca isi mai recuperează banutii.Au trecut cele 10 zile pentru a contesta hotarea.O sa depunem inscrisuri la firma sa vedem ce putem face.
După comunicarea hotărârii definitive, daca una din părți nu a contestat hotărârea și trece termenul, puteți merge cu hotărârea la executor și sa o puneți în executare, astfel se încuviințează executarea silită și li se popresc conturile daca nu achita debitul.