Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata drepturilor salariale si instanta i-a admis cererea si obliga parata sa plateasca drepturile salariale.Executorie. Intrebarea mea este, mai trebuie deschisa o alta actiune in instanta ? sau se pune in aplicare hotarea judecatoreasca, sau trebuie adresat si unui executor....sau cum se procedeaza....va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns .Multumesc!
După comunicarea hotărârii definitive, daca una din părți nu a contestat hotărârea și trece termenul, puteți merge cu hotărârea la executor și sa o puneți în executare, astfel se încuviințează executarea silită și li se popresc conturile daca nu achita debitul.
Puteti depune la angajator, cerere de punere in executare a hotararii ... in caz de refuz, puteti apela la un executor judecatoresc sau puteti depune plangere penala.
Multumesc pentru raspuns.Sotul a inteles ca firma este in insolventa,si nu stie daca isi mai recuperează banutii.Au trecut cele 10 zile pentru a contesta hotarea.O sa depunem inscrisuri la firma sa vedem ce putem face.
Dacă a intrat în procedura de insolventa, trebuie sa se înscrie la masa credala cu creanta pe care o are sotul dumneavoastră.
iulia2015 a scris:
Multumesc pentru raspuns.Sotul a inteles ca firma este in insolventa,si nu stie daca isi mai recuperează banutii.Au trecut cele 10 zile pentru a contesta hotarea.O sa depunem inscrisuri la firma sa vedem ce putem face.
Intrebare
aleluta
Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)