Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor salariale, a intrat in insolventa, iar judecatorul a suspendat cazul din acest motiv?
Fosta firma angajatoare a fost de acord sa-mi restituie o parte din bani, dar nu pe toti, iar judecatorul nu a luat nici o decizie in aces sens, mi-a zis doar la utlima infatisare sa ma inscriu la masa credala cu suma totala. Asta imi garanteaza ca imi voi primi toti banii?
Si pentru a face modificarile necesare in cartea de munca cui trebuie sa ma adresez, avand in vedere ca procesul a fost suspendat la sectia a 8-a, iar cei de la sectia a 7-a nu se ocupa cu asa ceva.
Credeti ca ar trebui sa contactez o firma de recuperari creante?
Daca ii trimit documentele depuse la dosar in aces sens e bine?
In intampinarea in care fosta firma angajatoare era de acord sa-mi plateasca o parte din suma, respingea plata altor sporuri la care am avut dreptul prin lege.
Daca judecatorul de la sectia a 8-a nu a luat nici o decizie in acest sens, lichidatorul cum va putea sa-mi resituie toate drepturile salariale cuvenite prin lege?
Inainte de ce anume nu se poate pronunta judecatorul? Daca procesul a fost suspendat din cauza ca firma a intrat in insolventa, cand o sa se pronunte, cand n-o sa se mai poata face nimic?
Inainte de ce anume nu se poate pronunta judecatorul? Daca procesul a fost suspendat din cauza ca firma a intrat in insolventa, cand o sa se pronunte, cand n-o sa se mai poata face nimic?
Multumesc pentru raspuns.
Daca a fost suspendat , judecatorul nu se poate pronunta decat dupa repunerea pe rol a litigiului dvs ... posibil dupa declararea angajatorului in insolventa ...