avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata ...

Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata drepturilor salariale si instanta i-a admis cererea si obliga parata sa plateasca drepturile salariale.Executorie. Intrebarea mea este, mai trebuie deschisa o alta actiune in instanta ? sau se pune in aplicare hotarea judecatoreasca, sau trebuie adresat si unui executor....sau cum se procedeaza....va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 1 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creantele salariale se inscriu din oficiu de catre administratorul/lichidatorul judiciar. Asadar, salariatii nu trebuie sa depuna cerere de inscriere in tabelul de creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare aleluta aleluta Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)
Imi mai pot recupera banii munciti de la o firma in faliment BarbuViorica BarbuViorica Am lucrat la o firma de paza care la momentul cand ne-a angajat se afla in insolventa ,lucru pe care noi angajatii l-am aflat acum o luna.Noi eram platiti cu ... (vezi toată discuția)