avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTREBARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTREBARE

Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am daca triimit o sesizare catre itm sa imi recuperez banii sau ce pot sa fac sa imi recupez banii daca firma intra in insolventa, trebuie sa ma inscriu eu la masa credala sau trebuie sa fiu inscrisa de fostul angajator? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 2 Octombrie 2018
Salariatii nu trebuie sa depuna declaratie de creanta ca sa se inscrie la masa credala, ei fiind inscrisi din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidatorul judiciar.

Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/articol_414...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata ... iulia2015 iulia2015 Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata drepturilor salariale si instanta i-a admis cererea si obliga parata sa plateasca drepturile ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Imi mai pot recupera banii munciti de la o firma in faliment BarbuViorica BarbuViorica Am lucrat la o firma de paza care la momentul cand ne-a angajat se afla in insolventa ,lucru pe care noi angajatii l-am aflat acum o luna.Noi eram platiti cu ... (vezi toată discuția)