Buna ziua , dacă am pierdut toate apelurile la fondul divorțului și la apel 2 s-a dat hotărâre definitivă pot avea șansa să mai fac inca o recitire a dosarului cu revizuirea ? Este posibila ? Și între timp sa caut un alt apărător
Ok am înțeles cu fondul , am toate condițiile , relația cu copilul este foarte buna ,are 7 ani copilul, sunt contrazicerile ei în dosar dar avocatul nu vrea sa le scoată în evidență ,îmi spune că depune acte în dosar și la ultimul apel nu a depus nimic ,la partaj apar cu cheltuieli 600 lei și în realitate sunt 10.000 lei, nu am chitanțe pe motiv că am platit in rate și facem la final sa nu se piardă judecătorul in ele.
Am și martorii de la care am luat banii pentru procese am tot, in dosare se vad minciuni ,dar nu sunt luate în calcul de judecător că nu se cere asta,la programul de vizitare am cerut unul corect de ambele părți , exista un avocat integru să scoată toată minciuna la suprafață și să arate că lucrurile sunt ascunse voit ? Ce vorbesc eu se poate verifica în dosar .
Al doilea și al patrulea weekend fara nopți o iau dimineața și o duc seara, deci in concluzie daca a cumpărat avocatul meu ,trebuie sa schimb avocatul ?și chiar și cu schimbare ei știu că nu mai pot face mare lucru ?
Buna ziua. Am un proces de 3 ani de divorț,la fond nu am avut avocat lucrurile s-au dus într-o zonă lejera pt partea adversa și înghesuită pt mine cu vizita copilului , am făcut apel este respins am făcut în anulare este respins , părțile avocații ale sau înțeles și apelurile sunt respinse , nu pot reuși să scot minciunile la suprafață ,totul este respins , cum pot face sa arat că partea adversa a profitat și copilul nu profita in mod egal de toată lumea din jurul lui? Cum pot întoarce procesul ,acum văd că este data hotărâre definitivă .multumesc