avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare program vizita copil 7 ani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare program vizita copil 7 ani

Buna ziua , dacă am pierdut toate apelurile la fondul divorțului și la apel 2 s-a dat hotărâre definitivă pot avea șansa să mai fac inca o recitire a dosarului cu revizuirea ? Este posibila ? Și între timp sa caut un alt apărător
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:13, 16 Martie 2019
Motivele de revizuire sunt strict delimitate legal astfel ca sanse aveti doar daca va incadrati in vreunul dintre ele. Daca vreti puteti consulta un avocat, care la randul sau trebuie sa studieze dosarul cauzei.
In caile extraordinare de atac sansele sunt infime deoarece trebuie sa va încadrați în anumite motive strict prevăzute de CPC.
Da, nu va recomand revizuire.
Mergeti la avocat ca sa va analizeze cazul pentru viitor pentru ipoteza unui alt proces.
Trebuie analizat cazul si sub aspectul oportunitatii printre altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa in instanta- conditii revizuire Lungu Constantin Lungu Constantin Prin hotararea pronuntata de tribunal, obliga parata sa acorde reclamantului adica subsemnatului tichetele de masa pentru 2009-2010-2011. Recursul societatii ... (vezi toată discuția)
Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)