Prin hotararea pronuntata de tribunal, obliga parata sa acorde reclamantului adica subsemnatului tichetele de masa pentru 2009-2010-2011. Recursul societatii (paratei), la curtea de apel a fost admis irevocabil si a modificat in totalitate hotararea tribunalului. Intrebarea mea este daca mai am vre-o sansa daca depun cerere de revizuire conf. art 322 alin 7 Cod Pr Civila deoarece sunt doua hotarari potrivnice ?
Cand se pronunta in aceeasi cauza instantele de judecata in toate caile de atac nu inseamna ca avem hotarari potrivnice in cauza pt a va incadra la pct 7 al art.322 Cpc
Ati epuizat caile ordinare de atac, mai aveti la dispozitie caile extraordinare, insa sansele de a va incadra in aceste dispozitii legale stricte sunt mic, spre aproape nule.
Sigur ca un raspuns exact, adecvat spetei dvs va poate da avocatul dvs sau cineva care studiaza tot dosarul cauzei
Eu m-am prezentat fara avocat in instanta si am castigat drepturile banesti la tribunal, desigur multumesc celor de la avocat.net echipei de juristi si avocati care m-au indrumat, voi incerca si la CEDO deoarece am fost concediat in 2011 fara sa se tina cont de criterii de departajare si drepturile salariale conform contractelor colective de munca. Consider ca societatea unde am lucrat peste 30 ani trebuie sa respecte ce au semnat impreuna cu sindicatele si sa se achite de datoriile fata de salariatii pe care i-au concediat fara vina lor. De aceea daca puteti sa mai imi dati sugestiii voi mai incerca si alte cai de atac in instanta.
Va multumesc.