Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut daune impotriva fostului angajator si ce vreau sa aduc ca si argument este faptul ca nici instanta de fond si nici cea de recurs nu au vrut sa-mi ia in considerare cererea de admitere a exceptiei de nelegalitate pentru neintroducere de catre parat a intampinarii in termenul de 5 zile si a decaderii acestuia de a mai propune probe. Precizez ca in decizia civila, instanta de recurs spune ca: "societatea parata era in drept sa solicite repunerea in termenul de depunere a intampinarii, cerere care prin prisma art.114 ind.1 alin.2,3 C. Proc.civ., instanta de fond nu o putea respinge". Eu cred totusi ca, a fi in drept sa soliciti NU ESTE TOTUNA cu a solicita, pentru ca parata-intimata societate prin administratorul sau unic, n-a facut-o. Prin urmare, ce pot face? Cerere de contestatie in anulare, sau de revizuire si in ce termene sau pentru ce articole. Multumesc, Luminita Pop.