avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea programului de vizita.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea programului de vizita.

Buna ziua. Am un proces de 3 ani de divorț,la fond nu am avut avocat lucrurile s-au dus într-o zonă lejera pt partea adversa și înghesuită pt mine cu vizita copilului , am făcut apel este respins am făcut în anulare este respins , părțile avocații ale sau înțeles și apelurile sunt respinse , nu pot reuși să scot minciunile la suprafață ,totul este respins , cum pot face sa arat că partea adversa a profitat și copilul nu profita in mod egal de toată lumea din jurul lui? Cum pot întoarce procesul ,acum văd că este data hotărâre definitivă .multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti deocamdata, ci puteti incerca dupa ce se vor schimba imprejurarile in care s-a dat hotararea.
Ce program aveti ?
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
gi-jane2, moderator
Al doilea și al patrulea weekend fara nopți o iau dimineața și o duc seara, deci in concluzie daca a cumpărat avocatul meu ,trebuie sa schimb avocatul ?și chiar și cu schimbare ei știu că nu mai pot face mare lucru ?

gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebui sa aveti avocat de la inceput, nu sa angajati dupa ce ati pierdut, ca nu face nici el minuni.
Conteaza cum s-a desfasurat procesul la fond, ce a cerut mama , ce a dovedit, dvs la fel.
Ce varsta are copilul, ce conditii aveti pt el la dvs acasa, ce relatie ati avut cu copilul inainte de divort, in timpul procesului.. conteaza toate astea.
Ok am înțeles cu fondul , am toate condițiile , relația cu copilul este foarte buna ,are 7 ani copilul, sunt contrazicerile ei în dosar dar avocatul nu vrea sa le scoată în evidență ,îmi spune că depune acte în dosar și la ultimul apel nu a depus nimic ,la partaj apar cu cheltuieli 600 lei și în realitate sunt 10.000 lei, nu am chitanțe pe motiv că am platit in rate și facem la final sa nu se piardă judecătorul in ele.

Am și martorii de la care am luat banii pentru procese am tot, in dosare se vad minciuni ,dar nu sunt luate în calcul de judecător că nu se cere asta,la programul de vizitare am cerut unul corect de ambele părți , exista un avocat integru să scoată toată minciuna la suprafață și să arate că lucrurile sunt ascunse voit ? Ce vorbesc eu se poate verifica în dosar .

Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa discutați în privat cu av de pe forum pt o colaborare sau prin recomandările prietenilor,rudelor sa cautati alt avocat.Procesul deja a durat mult,va trebuia un av onest sa va puna ce sanse aveti,în mod clar in căile extraordinare de atac nu erau sanse.Un av onest va evaluează situația nu va spune ce doriti dvs sa auziți pt a va da speranțe false.Daca copilul este de 2=3-4 ani cam acesta este programul pe care se merge fără scoatere din domiciliul mamei
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi parintesti chitidaba chitidaba Sunt tata a unui copil incredintat mamei in urma divortului, apelat de ea pe capatul de cerere privitor la programul de vizita. Apelul este acum pe rol cu ... (vezi toată discuția)
Proces partajare bunuri comune. cum mă pot apăra de minciunile colosale scrise în întâmpinare? Tuty1983 Tuty1983 Buna dimineata! Sunt la inceputul unui proces de partajare bunuri comune, fiind reclamant. Pana acum dupa depunerea cererii mi s au cerut 3 martori si mi s a ... (vezi toată discuția)
Tata de duminica ! avi77 avi77 Buna ziua,daca eu nu cer cheltuieli de judecata,intr-un dosar,ordonanta presedintiala ptr. stabilire domiciliu minor,partea adversa poate cere ? Poate castiga ... (vezi toată discuția)