avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate DiaaMarr

Activitate DiaaMarr

Bună seara!
Am depus o suma la asociația de proprietari pt reparația unui acoperis, însă vreau sa îmi retrag banii deoarece lucrarea nu misca, datorita vecinilor care nu vor sa plătească. Îmi poate fi restituita suma? Mulțumesc!
Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o întrebare. Mama mea lucrează intr-o instituție de stat de 15 ani, înainte a mai lucrat încă 15 ani în industria lemnului, CPl. Acum ii mai trebuie 1 an de vechime ca să poată ieși la pensie de drept, însă la actualul loc de munca au început sa o marginalizeze si sa înceapă sa o împingă tot către ieșire. În fine. Ce ma intereseaza: dacă își ia un an de concediu fără plata, o afectează la vechime? Scuzați romanul. Va mulțumesc!
Motivul invocat de dansul cum ca nu a primit banii de la stat, a fost ca nu am lucrate 7 luni pe asociația la care m-am transferat. Am lucrat pe o asociație timp de 1 an, iar mai apoi, m-am transferat de la cea mentionata unde am lucrat un an, și am preluat altele doua pentru o perioada de 6 luni, pana am intrat în prenatal. Deci am lucrat perioada necesara ca sa beneficiez de banii care mi se cuveneau de drept.
Mulțumesc!
Bună ziua! Am o întrebare care poate părea deplasata, dar va rog sa ma lămuriți. Am lucrat la o asociație de proprietari, pana am luat
concediu prenatal. Angajatorul a plătit tot xe trebuia sa plătească, Insa, azi m-am întâlnit cu președintele de asociație și mi-a scos ochii ca vezi doamne, el nu a mai primit de la stat banii cu care m-a plătit pe mine in prenatal. Este posibil asa ceva? Sa nu primească banii? Menționez ca bebelina mea are 10 luni și intenționez sa stau acasă cei 2 ani care mi se cuvin. Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri. O zi buna și usoara!
Mulțumesc pentru lămurire! Încă ceva: actul acesta nu poate fi atacat de nici unul din copii? Sa zicem ca se razvratesc și vor și ei ceva din casa bunicii, nu vor avea nici o putere atât timp cât este vânzare cumpărare cu clauza de care spuneați dvs. O zi frumoasa!

Antoanela Geaman a scris:

da prin vanzare-cumparare cu clauza de intretinere

Bună seara! Bunica mea e văduvă de 28 de ani și ar vrea sa ii facă acte pe casa unui nepot. Ce ma intereseaza:
1. Poate sa dea casa fără acordul copiilor ei, care sunt 6 la număr?
2. Trebuie sa dezbata moștenirea după bunicul și după strabunici? Menționez ca pământul pe care e construita casa a fost a strabunicilor, dar bunica a plătit mereu impozitul și tot ce tine de taxe, începând din 1964, casa fiind făcută de bunicii mei în anul 1970. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.