avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o întrebare. ...

Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o întrebare. Mama mea lucrează intr-o instituție de stat de 15 ani, înainte a mai lucrat încă 15 ani în industria lemnului, CPl. Acum ii mai trebuie 1 an de vechime ca să poată ieși la pensie de drept, însă la actualul loc de munca au început sa o marginalizeze si sa înceapă sa o împingă tot către ieșire. În fine. Ce ma intereseaza: dacă își ia un an de concediu fără plata, o afectează la vechime? Scuzați romanul. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 13 Septembrie 2021
Concediile fara plata se scad din vechimea in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare concediu fara plata intr-o institutie bugetara anca.gotia anca.gotia Lucrez intr-o institutie bugetara ( Registrul Comertului BV) si deoarece am ambii parinti batrani (89 ani) si bolnavi, am solicitat institutiei unde lucrez ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata tati 1948 tati 1948 Eu as dori sa stiu pe ce perioada se poate aproba concediul fara plata si daca afecteaza aup[ra vechimii in invatamant. Mai am 3 ani pana ce voi iesi la ... (vezi toată discuția)