Eu as dori sa stiu pe ce perioada se poate aproba concediul fara plata si daca afecteaza aup[ra vechimii in invatamant.
Mai am 3 ani pana ce voi iesi la pensie , si daca imi iau concediu fara plata - sa zicem 6 luni- mai trebuie sa activez inca 6 luni de la data cand ar trebiu sa ies de drep la pensie ?
gradatia de merit se mai plateste daca am concerdiu fara plata? adica durata ei se mai prelungeste cu termenul de timp in care am fost in concediu fara plata?
1. Daca la data iesirii la pensie aveti stagiul legal de cotizare necesar nu conteaza daca ati fost in concediu fara plata si cat timp.
2. La acordarea gradatiei de merit nu ma pricep (nu stiu ce scrie in Statulul dvs.) dar cele 6 luni de fara plata cred ca nu se pun la vechimea necesara pentru acordarea gradatiei.
Spor de fidelitate
camitica
Buna ziua,
Lucrez in invatamant si va rog sa-mi spuneti daca concediul de ingrijire copil se considera vechime efectiva in invatamant pentru acordarea ... (vezi toată discuția)
Crestere copil
raduroxana87
In anul 2015 am intrat in crestere copil, iar din anul 2013 pana cand am intrat in crestere copil am luat gradatie de merit in invatamantul preuniversitar, ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata
mamana57
Sunt invatatoare,am 37 ani vechime in inv, nicio zi lipsa, contract pe perioada nedeterminata; as dori sa stiu daca pot lua concediu fara plata-pentru nevoi ... (vezi toată discuția)