avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate mexx bunea

Activitate mexx bunea

VĂ ROG....SE POATE ACORDA AJUTOR PUBLIC JUDICIAR PENTRU TAXA DE TIMBRU,,,PENTRU ONORARIU AVOCAT...SI EVENTUAL DESEMNARE Avocat din Barou.??...dacă nici un avocat SPECIALIZAT nu putem avea datorită veniturilor foarte mici...Fiul meu are 1300 Lei pensie de boală...eu 1125 Lei...Tot pensie pe csz de boală...amîndoi Grad handicap 2..deciziei
medicale
26.,03...2019 cerere de executare silitâ introdusă de BRD la executor....Apoi.....:.în Aprilie 2019 s-a încuviintat executarea silită....fără cale de atac..in lipsa părtilor.. in camera de consiliu...fiul meu nu a primit citatie,,,nu a primit nici o înstiintare de judecată...În mai 2019, în dosar de executare,s-a întors la executor un plic cu înstiintări de poprire si inceperea executării silite...Plicul posibil să fie cu confirmare de primire...de s-a întirs la executor...fiul meu nu a găsit nimic pe usă.nici eu...lipsă cutie poștală...DOAR ÎN ANUL ACESTA 2023 ,,luna trecută am găsit plic cu SOMATIE IMOBILIARĂ...PE UȘĂ,,,în noiembrie 2021 BRD = la executor- notificare Cesiune De Creante-cedate ,vîndute la InvestCapital LTD Malta si Kruk S.R.L.din Romania......Alte acte in dosar de executare..::interogariu de la CADASTRU.si publicitate imobiliară..Dela CASA NATIONALĂ DE PENSII.(.cine-i plăteste asigurări sociale... dacă este angajat)
nici cu Directiva Europeană? [ link extern ] =
Bună seara...Fiul meu are un dosar de executare silită din anul 2019...stie că este executat silit din anul acesta 2023...luna trecută 14 iulie a găsit plic pe ușă de la executor cu SOMATIE IMOBILIARĂ....Din dosarul de executare. ,,reeise că BRD a cesionat,,(a vîndut).. creanța , lui InvestCapital LTD Malta si recuperatorul KRUK Romania SRL. in timpul executării silite initiate de BRD....Fiul meu a solicitat angajament de plată la executor cu suma de 500 lei lunar...atît poate...ce poate face fiul meu este pensionat medical. cu afectiuni pshiatrice..are lunar 1300 lei pensie medicală...Propprietatea este donată de mine fiului meu cu drept de HABITATIE VIAGERĂ....poate face ceva...sau eu tatăl lui?? Și eu sînt pensionat medical...A trecut cu mult 15 zile... de la somatie...Perimare...sau prescriptie...sau ANPC..Clauze Contractuale Abuzive....Prescrierea poare interveni dacă s-a început executarea silită in 2019?/
pot cere perimarea la executarea silita..daca am luat la cunostinta de dosar deabia in ziua de 17.,07..2023. Dosarul este din anul 2019 la executor.
UN tanar,, are un CREDIT PENTRU NEVOI PERSONALE , POATE FI RESTRUCTURAT,,sau TRANSFORMAt,,SAU CONVERTIT..IN CREDIT PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA ?,SE POATE ,APLICA , ORDONANTA 50/2018.?.si Norme Metodologice De Aplicare a Ordonantei 50/2018,..?.