avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pot cere perimarea la executarea silita daca am luat ...
Discuție deschisă în Executare silită

pot cere perimarea la executarea silita daca am luat la cunostinta ...

pot cere perimarea la executarea silita..daca am luat la cunostinta de dosar deabia in ziua de 17.,07..2023. Dosarul este din anul 2019 la executor.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:45, 9 August 2023
Cand s-a obtinut încuviințare de la instanta pt executare? Vedeti pe portal daca din actele ce vi s-au dat nu rezulta.
Daca din 2019 s-a primit incuviintare si nu s-a intreprins nimic, puteti cere sa se constate direct prescriptia.
Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2023
gi-jane2, moderator
Daca exista dosar de executare există multe probleme.
Ca sa aflați daca se poate face ceva ar trebui sa apelați la avocat ca sa studieze in detaliu cazul și piesele dosarului.
Nu pare sa va ajute ceva din aceasta simpla descriere dar trebuie analizat dosarul.

Orice contestatie costă bani.

București 2023
26.,03...2019 cerere de executare silitâ introdusă de BRD la executor....Apoi.....:.în Aprilie 2019 s-a încuviintat executarea silită....fără cale de atac..in lipsa părtilor.. in camera de consiliu...fiul meu nu a primit citatie,,,nu a primit nici o înstiintare de judecată...În mai 2019, în dosar de executare,s-a întors la executor un plic cu înstiintări de poprire si inceperea executării silite...Plicul posibil să fie cu confirmare de primire...de s-a întirs la executor...fiul meu nu a găsit nimic pe usă.nici eu...lipsă cutie poștală...DOAR ÎN ANUL ACESTA 2023 ,,luna trecută am găsit plic cu SOMATIE IMOBILIARĂ...PE UȘĂ,,,în noiembrie 2021 BRD = la executor- notificare Cesiune De Creante-cedate ,vîndute la InvestCapital LTD Malta si Kruk S.R.L.din Romania......Alte acte in dosar de executare..::interogariu de la CADASTRU.si publicitate imobiliară..Dela CASA NATIONALĂ DE PENSII.(.cine-i plăteste asigurări sociale... dacă este angajat)
VĂ ROG....SE POATE ACORDA AJUTOR PUBLIC JUDICIAR PENTRU TAXA DE TIMBRU,,,PENTRU ONORARIU AVOCAT...SI EVENTUAL DESEMNARE Avocat din Barou.??...dacă nici un avocat SPECIALIZAT nu putem avea datorită veniturilor foarte mici...Fiul meu are 1300 Lei pensie de boală...eu 1125 Lei...Tot pensie pe csz de boală...amîndoi Grad handicap 2..deciziei
medicale
Dacă executarea silită este în derulare, și ați luat la cunoștință în 17-iulie-2023, deja a trecut termenul legal de 15 zile când puteați depune contestație la executare să invocați precripția.

Acum e deja prea târziu să mai aveți câștig de cauză. Vi se va respinge acțiune dacă invocați tardiv prescripția.
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, fiul meu are un dosar de executare silită din ... mexx bunea mexx bunea Bună seara...Fiul meu are un dosar de executare silită din anul 2019...stie că este executat silit din anul acesta 2023...luna trecută 14 iulie a găsit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)