avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, Fiul meu are un dosar de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, Fiul meu are un dosar de executare silită din ...

Bună seara...Fiul meu are un dosar de executare silită din anul 2019...stie că este executat silit din anul acesta 2023...luna trecută 14 iulie a găsit plic pe ușă de la executor cu SOMATIE IMOBILIARĂ....Din dosarul de executare. ,,reeise că BRD a cesionat,,(a vîndut).. creanța , lui InvestCapital LTD Malta si recuperatorul KRUK Romania SRL. in timpul executării silite initiate de BRD....Fiul meu a solicitat angajament de plată la executor cu suma de 500 lei lunar...atît poate...ce poate face fiul meu este pensionat medical. cu afectiuni pshiatrice..are lunar 1300 lei pensie medicală...Propprietatea este donată de mine fiului meu cu drept de HABITATIE VIAGERĂ....poate face ceva...sau eu tatăl lui?? Și eu sînt pensionat medical...A trecut cu mult 15 zile... de la somatie...Perimare...sau prescriptie...sau ANPC..Clauze Contractuale Abuzive....Prescrierea poare interveni dacă s-a început executarea silită in 2019?/
Cel mai recent răspuns: mexx bunea , utilizator 22:43, 8 August 2023
Dacă au trecut cele 15 zile termenul legal, nu se mai poate depune contestație la executare.
nici cu Directiva Europeană? [ link extern ] =

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere perimarea la executarea silita daca am luat la cunostinta ... mexx bunea mexx bunea pot cere perimarea la executarea silita..daca am luat la cunostinta de dosar deabia in ziua de 17.,07..2023. Dosarul este din anul 2019 la executor. (vezi toată discuția)
Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc ... crysty63 crysty63 Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc sa obtina o executare silita asupra mea, dupa 10 ani si cateva luni la o judecatorie ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinzoom florinzoom Am primit azi o notificare de somatie imobiliara de la executorul judecatoresc. prin care sunt anuntat ca am de plata suna de 9000 lei creditoarei ... (vezi toată discuția)